Bijgewerkt op 7 november 2022

Festi-Rent: Het toverstokje voor uw evenementen!

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Al meer dan twintig jaar stellen Gaëlle Lefebvre en haar team hun kennis en ervaring ten dienste van ondernemingen en particulieren.

Gaëlle Lefebvre, oprichter en CEO

Of u nu de bruiloft van de eeuw organiseert, een internationale conferentie, een fancy fair voor de hele school of gewoon een barbecue met vrienden, FestiRent heeft alle oplossingen om u het leven gemakkelijker te maken!

Voor particulieren biedt FestiRent een zeer ruim assortiment serviesgoed, tafelkleden, tafels, decoratie en meubilair te huur aan. En voor bedrijven kan het enthousiaste team zorgen voor alle logistieke behoeften van elk evenement.

Met hen zijn al uw ideeën uitvoerbaar: van een dansvloer midden in de tuin tot een tent en heaters voor de zomerdagen die niet warm willen worden.

En als je gewoon een paar vrienden wilt uitnodigen, zonder je zorgen te maken over het wassen van iets, wordt alles wat je huurt vies. U vindt er ook decoratie, verlichting, planten, fotophorens, bierpompen, kortom, alles wat een geslaagd evenement mogelijk maakt, wat uw idee van het moment en uw budget ook zijn. De hele set kan overal in België geleverd worden, of meegenomen worden naar hun bedrijf, gelegen in het hart van Brussel, in Elsene...

Een kleine glimp van de dapperheid door Festi-Rent... 


Grote tafels...

Bruiloften...

Gourmet hapjes...


Natuurlijk zijn deze diensten niet erg actueel... In deze koviale tijden moesten we de feesten en evenementen achterwege laten. Wij zullen blij zijn ons oude leven weer op te kunnen pakken en de perfecte partner voor organisatie en logistiek aan onze zijde te hebben. Dus als we terugkomen, zal niets makkelijker zijn dan weer feest te vieren.

Ondertussen past Festi-Rent zich aan en biedt meeneempakketten aan, de ene nog feestelijker dan de andere. Feesten is weer aan de orde van de dag, en barbecues met vrienden of diners bij kaarslicht lijken op picknicks, in een gezellige sfeer die is aangepast aan de realiteit van vandaag.

Er zijn dus verschillende formules...


Apero & Brasero pakket: houten stoelen, plaids, een brasero, champagne... Voor een warm moment bij het haardvuur!

Cocktailpakket: standgerechten, wijn- en champagneglazen... Alsof je op vakantie bent!

Kaas/salade fondue pakket: een formule die smelt!

Kaas- en wijnpakket: liefhebbers van goede kaas en goede wijn... Het is hier voorbij!

Aard barbecue pakket: ideaal voor de terugkeer van mooi weer... 


Mooi weer, vrienden en een Pack festi, dat is het goede leven!

Meer info www.festi.be