Bijgewerkt op 30 mei 2022

De zwarte truffel, pure verfijning

Door Shana Devleschoudere
Deel op

Al meer dan dertig jaar sublimeert de traditionele en vernieuwende keuken van het met een Michelin-ster bekroonde restaurant La Truffe Noire de zwarte en witte truffels met het meest intense onderzoek. Elk van de originele creaties is de uitdrukking van deze passie, gedeeld met de meest veeleisende gastronomen. Lunchen of dineren in het hol van Luigi Ciciriello is de zekerheid van het proeven van een klassieke keuken die fijn is uitgevoerd. De Truffle Noire straalt klasse uit met een nostalgische uitstraling, in een decor van kunstwerken en karmozijnrode tinten. Zodra u gaat zitten, kunt u de lekkernijen bewonderen die de charismatische eigenaar u aan tafel voorschotelt. Hij bereidt ook zelf de klassieke rundercarpaccio in de eetzaal. Hij bereidt ook zelf de klassieke rundercarpaccio in de eetzaal, een tafereel dat hij dagelijks herhaalt met hetzelfde respect voor de traditionele bereidingen. De ervaren koks gebruiken al hun knowhow om de luxeproducten te sublimeren op de wijze van weleer, zonder onnodige moderne trucs, in het zuiverste respect voor tradities. De sauzen zijn krachtig en de smaken zijn rijk, wat natuurlijk gepaard gaat met het aroma van de truffel. La Truffe Noire is een gastronomisch huis gewijd aan de elegantie, verfijning en krachtige magie van dit buitengewone ingrediënt.