Geüpdatet op 16 maart 2021

HERBELEEF DE ‘PEOPLE OF THE YEAR PARTY’ VAN 11 FEBRUARI 2020 IN HET HOTEL AMIGO (FOTO’S EN VIDEO)

Door High Level Communication
Delen op

Om de lancering van het laatste nummer van 2019 en van het Address Book vol goede adresjes te vieren, organiseerde het magazine Gentlemen & Ladies op dinsdag 11 november een cocktailavond in het luxueuze hotel Amigo vlakbij de Grote Markt van Brussel.

200 gasten waren uitgenodigd op dit evenement dat georganiseerd werd in samenwerking met het premiummerk DS Automobiles. Zij konden er de DS 7 Crossback E-Tense ontdekken, het vlaggenschip van het nieuwe DS Gamma.
Tijdens de avond nam Paul Grosjean het woord om enkele genomineerden voor de titel ‘Gentlemen and Ladies of the year’ in de spotlights te zetten. Zo konden we uitgebreid kennis maken met Jonathan Kubben (en zijn iconische ‘Mom, I’m Fine’), Sébastien Mattagne en zijn nieuwe zaak ‘Gaufres & Waffles’ die steeds meer mensen weten te vinden, maar ook met olympisch hockeykampioen Jill Boon. Enkele happy few namen vervolgens de micro, live op de antenne van BXFM, voordat de avond ten einde liep met een coupe Bernard Massard in de hand. And last but not least vertrokken alle genodigden ook met een rijk gevulde goodie bag met het magazine, een gids met goede adresjes, een parfum van Dior, een DS-autominiatuurtje of brochures van Knokke-Heist met alle nieuwigheden voor 2020.
Een zeer geslaagde avond die binnenkort opnieuw georganiseerd zal worden voor de lancering van het lentenummer!