Gepubliceerd op 20 november 2020

Urban en geometrische invloeden

Door High Level Communication
Delen op

Als derde generatie diamantair in Antwerpen combineert David Gotlib de knowhow van zijn familie met het ontwerpen en vervaardigen van manchetknopen op maat.

Voor zijn collectie Prado Presentation liet David Gotlib zich inspireren door de eclectische architectuur en door de fusie van stijlen en persoonlijkheden in zijn geliefde grote metropolen. De collectie ademt het klassieke en hedendaagse, majestueuze en eenvoudige karakter uit van dit type steden. Het design van de Prado-lijn wordt dan ook gekenmerkt door urban en geometrische invloeden, een mengeling van art nouveau en art deco met steevast hetzelfde oog voor detail. De Prado Presentation-manchetknopen zijn volledig in 18 kt. goud met diamanten van superieure kwaliteit. Sommige zijn bezet met edelstenen in levendige kleuren.

Emperor €13.000

 

Aangezien alle David Gotlib manchetknopen stuk voor stuk handgemaakt worden in Antwerpen en vertrekken van kwaliteitsmaterialen en perfect geslepen diamanten en edelstenen, zijn ze heel wat meer dan prachtige juwelen op maat. Het zijn echte verzamelobjecten die bovendien een bijzondere artisanale knowhow uitstralen.

Rock Of Gibraltar, 6200€

Jump Start €7.000

De collecties van David Gotlib zijn online verkrijgbaar via www.davidgotlib.com