Geüpdatet op 8 juli 2021

Quinta do Lago : Unieke lifestyle-ervaring in de Algarve

Door High Level Communication
Delen op

Met zijn prachtige en zeer gesmaakte ligging vlakbij de Atlantische Oceaan heeft Quinta do Lago alles van een topbestemming voor een vakantie. Dankzij het complete gamma van infrastructuren van wereldniveau staat het aanbod van sportieve en ontspanningsactiviteiten in dit chique resort in de Algarve boven elke concurrentie. Hier nodigt de natuurlijke omgeving zijn gasten uit om zoveel mogelijk buiten te komen. Ja, ook ’s avonds bij het diner, met livemuziek of lm. En verder is er natuurlijk de alom gewaardeerde authentieke Portugese gastvrijheid… 

The Campus van Quinta do Lago biedt een gamma van tennisen padelcourts voor spelers van alle niveaus. Er zijn vier acryl championship tenniscourts, twee tennisbanen in synthetische gravel en vier hypermodern uitgeruste padelcourts. Alle courts hebben de best mogelijke onderlaag zodat zij de prestaties van de spelers helpen verbeteren. Bovendien zijn ze conform met de normen van de regelgevende organismen. De wekelijkse tennis- en padeltoernooien zijn een perfecte gelegenheid om uw training in de praktijk om te zetten in een sociaal en dynamisch kader. 

Op The Campus wordt iedereen begeleid om zijn dromen te realiseren. Zoals in de Tennis Academy die speciaal werd opgericht om jonge spelers te helpen hun dromen waar te maken. De Junior Academy staat open voor spelers van 4 tot 18 jaar en concentreert zich op de twee domeinen die essentieel zijn in de opleiding: ontwikkeling en prestaties. Dankzij een professionele omkadering leren de leden hun passie voor de sport volledig te beleven, hun discipline en hun weerstand te verbeteren en vooral: hoe zich te amuseren. 

EEN PLEKJE IN DE WERELDELITE VAN GOLF

Quinta do Lago staat al 48 jaar voor een soliede reputatie in de internationale golfwereld. Dat komt niet alleen door zijn driemaal 18 holes – North, South en Laranjal – die tot de Europese top behoren, maar ook door het unieke aanbod van gol nstallaties, zoals de Paul McGinley Academy en het TaylorMade Performance Center: het enige in Zuid- Europa. De golfbanen van Quinta do Lago, die vaak zijn onderscheiden als de mooiste van Portugal en Europa, werden zopas door de redactie van Golf Digest uitgeroepen tot ‘Best Resort in Continental Europe 2020’. Tijdens de World Golf Awards werd Quinta do Lago eveneens genomineerd als ‘Europe’s Best Golf Venue 2020’. En het parcours South was er genomineerd voor de onderscheiding ‘Portugal’s Best Golf Course 2020’. What else…! 

SPORTCOMPLEX VOOR IEDEREEN 

The Campus, een elitair sportcomplex van bijna 15.000 m2, positioneert Quinta do Lago als een eersteklas sport- en vrijetijdsbestemming op de wereldkaart. Atleten, teams en sportliefhebbers van alle leeftijden en alle niveaus halen er hun hart op in de gloednieuwe en innoverende installaties. Er is voor iedereen wat wils: een topgym, tenniscourts en ultramoderne padelbanen in kunstgravel, een buitenzwembad dat tot 25°C is verwarmd, aangelegde of offroad etspaden, trainingssessies en individuele coaching, een wellness met alle warm- en koud-watertherapieën, sauna’s en stoombaden, een sportmedisch centrum. 

UNIEKE GASTRONOMISCHE ERVARING 

Quinta do Lago staat bekend voor zijn toprestaurants die heerlijke mediterrane gerechten aanbieden, met producten van lokale markten. Dankzij de 12 restaurants van het Resort beleeft u telkens weer een unieke culinaire ervaring; relax of formeel. Of het nu zeevruchten zijn, pizza’s op een houtvuur, een slank slaatje of een huisdessert: iedereen komt aan zijn trekken. 

DROOMVILLA’S EN APPARTEMENTEN OP MAAT 

Quinta do Lago beheert ook een schitterende portefeuille van villa’s en appartementen. Dat gebeurt op een zeer professionele manier en op basis van een jarenlange ervaring. Het team verzekert een onberispelijke service vanaf de aankoop, gaande van het concept, de bouw, de aanleg van de tuin en het interieur, tot en met het grote aanbod services in het resort. Zodat de resident niet wakker hoeft te liggen van issues over beheer, meubilair, onderhoud, huur, en dies meer. 

DCIM100MEDIADJI_0099.JPG

Met 300 dagen zon per jaar is de Algarve een schitterende regio om te wonen en te ontdekken. Zonder de heerlijke mediterrane keuken te vergeten, de prachtige goudgele stranden, de golfbanen van wereldfaam, de geschiedenis en seculaire cultuur. 

Meer info’s www.quintadolago.com.

Artikel van onze Play Tennis 374 beschikbaar HIER.