Geüpdatet op 19 juli 2021

OFF MEETING: genieten doe je samen

Door Shana Devleschoudere
Delen op

Het valt niet mee om de superlatieven achterwege te laten bij het beschrijven van Out of the Office, een uniek en onuitgegeven concept voor de organisatie van seminaries, vergaderingen en evenementen.

De elf ruimtes zijn bijzonder mooi uitgedacht, aangenaam, flexibel en uitgerust met de modernste technologieën (audio, projector, led, podium…). De uitgekiende scenografie heeft een poëtische stijl; een inspiratiebron voor wie van een mooie decoratie houdt. De sfeer van elke ruimte brengt de zintuigen en de geest tot rust. Dat geldt ook voor de bar, al is die op zich al meer dan de moeite waard.

Het personeel staat helemaal ten dienste van het onthaal-op-maat van de gasten. OFF klinkt als een belofte: het delen van een gezellig moment dat focust op de interactie van de belangrijke waarden in een kader dat uitnodigt tot sereniteit.

Lunch staat voor gerechten met verse producten uit de moestuin. Ook hier dus heel wat smaken en frisse ervaringen. Andere troef: door hun prachtig uitzicht op de omringende natuur ademen de suites een ‘home sweet home’-gevoel uit.

Wij zijn alvast helemaal overtuigd!

Meer info HIER