Gepubliceerd op 31 maart 2021

Prestigieus vastgoed over de hele wereld

Door Shana Devleschoudere
Delen op

Onze favoriet van de week is de prestigieuze immobiliëngroep BARNES. Met vestigingen in zowat heel Europa en zelfs een aantal in Amerika vertegenwoordigen ze uitzonderlijk vastgoed voor een steeds veeleisender klantenbestand.

Barnes international

Sinds de oprichting van de groep 20 jaar geleden behoort BARNES vandaag tot de grootste spelers op de internationale luxevastgoedmarkt. Met vestigingen in de belangrijkste steden en de meest gewilde vakantieoorden ter wereld biedt BARNES een selectie van buitengewone, exclusieve panden.

Barnes in België

Een aantal jaar geleden nam BARNES ook zijn intrek in een bureau in hartje Brussel. Dat wist zich snel te integreren in het Brusselse luxevastgoedlandschap en strekt zich vandaag uit tot Waals-Brabant. Het team van adviseurs kan bouwen op hun stevige ervaring om hun Belgische en internationale klanten te begeleiden en te adviseren bij het beheren van hun vastgoedportefeuille. Dankzij de internationale aanwezigheid van de groep adviseert BARNES klanten ook bij de aan- of verkoop van een pand in het buitenland.

Barnes Magazine

Levenskunst volgens Barnes

Als groot voorstander van Franse levenskunst biedt BARNES bovendien een uitgebreid gamma aan diensten op maat. Naast de aankoop van een hoofdresidentie of tweede verblijf beschikt Barnes ook over de expertise om klanten te adviseren bij de aankoop van kunst, zeldzame eigendommen, specifieke paarden- of jachtdomeinen of bij het verhuren van vakantievilla’s, -jachten of -chalets.

Kastelen en landhuizen, landhuizen, stoeterijen, wijn- en jachtdomeinen, yachting… Dat vat levenskunst volgens Barnes samen. Een gedurfde wereld voor een prestigieuze onderneming waar luxe en cachet hand in hand gaan met knowhow.

Barnes zit zowat overal ter wereld, op de prachtigste plekken zoals Parijs, Brussel, Genève, Londen, New York, Madrid, Barcelona, Lissabon, Los Angeles, Boedapest, Athene en Miami, maar ook in de grote Franse steden (Bordeaux, Lyon, Rijsel, Nantes, Marseille, Annecy, Aix,…) en de mooiste vakantieoorden (Deauville, Biarritz, Saint-Jean-de-Luz, Ile de Ré, Bassin d’Arcachon, Cannes, Saint-Tropez, Sanary la Corse, Méribel, Courchevel, Megève, Chamonix, Monaco, Marrakesh, Mauritius, Ko Samui, Porto Cervo, Gstaad, Verbier, Lugano,…).

Ontdek mee wat Barnes te bieden heeft…

In Parijs…

New York…

Miami…

Ontdek meer over Barnes HIER…