Gepubliceerd op 6 april 2021

Ocean luxe

Door Shana Devleschoudere
Delen op

Air x Mer

Na de lancering van het bijzondere ‘Heritage’ model, dat geïnspireerd wordt door de helden van de luchtvaart, bevestigt Bell & Ross nog maar eens zijn dominante rol in de horlogewereld met een nieuw ontwerp als eerbetoon aan de zee. Zowel het design als de naam, de nieuwe ‘Diver Red Bronze’, zijn een knipoog naar de bodem van de oceaan. Klaar om omvergeblazen te worden?

Diver Red Bronze

De horloges van Bell & Ross worden zo ontwikkeld dat ze perfect zijn om er de fascinerende, maar tegelijk ook gevaarlijk onderwaterwereld mee te verkennen. Het merk dankt zijn zee-expertise aan de ervaring en gemeenschappelijke kennis van zijn ontwerpers, meester-horlogemakers en professionele gebruikers. Elk horloge van Bell & Ross is ontworpen om zich aan te passen aan een specifieke omgeving.

Met de DIVER BRONZE toont het huis zijn nauwe band met de onderwaterwereld. Na de zwarte versie in 2018, de groene versie in 2019 en de blauwe versie van vorig jaar vervolledigt het merk nu het bestaande kleurenpalet met een rode versie.

De BR 03-92 DIVER RED BRONZE is een limited edition van 999 stuks. Op de achterkant van de kast staat een gravure van een duikhelm. De kostbare, maar tegelijk robuuste BR 03-92 DIVER RED BRONZE is een karakterstuk voor de avontuurlijke gentleman te land en te zee.


Technische specificaties

Kaliber: kaliber BR-CAL.302. Mechanisch automatisch.

Functies: uren, minuten, seconden, datum.

Horlogekast: 42 mm breed. Poli-gesatineerd CuSn8 brons. Lunet in massief brons met rode geanodiseerde aluminium ring, draaibaar in één richting met 60 minuten schaalverdeling. Schroefkroon. Kroonbeschermer. Stalen achterkant.

Wijzerplaat: rood. Index met vergulde appliques of inserts Super-LumiNova®. De uren-, minuten- en secondewijzers zijn verguld of geskeletteerd en bekleed met Super-LumiNova®.

Glas: antireflecterend saffierglas. 

Waterdichtheid: 300 meter

Armband: bruin kalfsleder en zwart geweefd rubber

Gesp: pin. Poli-gesatineerd brons.


Laten we dit prachtmodel nu eens van dichterbij bekijken…

Verkoopprijs : 4 200 €

Meer info HIER.

Ontdek de “Heritage” van Bell & Ross HIER.