Gepubliceerd op 12 april 2021

Alle zeilen bij de America’s Cup

Door Shana Devleschoudere
Delen op

Als geliefd horlogemerk brengt Omega ditmaal hulde aan de America’s Cup.

De erkende en gedurfde Seamaster is dit jaar namelijk exclusief de officiële tijdmeter van de 36steeditie van deze internationale zeilwedstrijd.

De spectaculaire regatta werd dan ook gechronometreerd door een topaccessoire dat altijd de juiste koers houdt – zelfs onder druk.

En aangezien het dit jaar al de derde keer is dat Omega met de America’s Cup samenwerkt, werd het tijdloze model eens te meer aangepast aan de realiteit van vandaag. Zo is de OMEGA Seamaster Diver 300M ‘America’s Cup’ chronograaf is uitgerust met een gloednieuw CHRONO LOCK vergrendelsysteem, snel verwisselbare armbanden en watergrip pushers als ode aan de 36steeditie van de Cup.

Met zijn diameter van 44 millimeter, de wijzerplaat in blauwe keramiek en lunet met duikschaal in wit email is het roestvast stalen model net een vis in het water. De chronograaf is bovendien voorzien van soft-touch, ergonomische rubberen pushers die ervoor zorgen dat het horloge ook in zeer vochtige omstandigheden perfect kan blijven werken en optimaal blijft zitten, zélfs bij sterke golfslag.

Hijs dus de zeilen! Dit model heeft geen enkel geheim meer voor sportievelingen.


Sommige foto’s… 

www.omegawatches.com 

Ontdek onze laatste bericht OMEGA HIER.