Gepubliceerd op 12 april 2021

The L$ve Boat! by Ritz Carlton

Door Shana Devleschoudere
Delen op

Wie in gedachten naar de goede oude tijd verlangt toen we nog een Pimm’s gingen drinken in de Ritz Carlton op het Albertplein nemen we graag mee… op het water.

Het prestigieuze merk Ritz-Carlton lanceerde inderdaad de Ritz Carlton Yacht Collection, de erfgenaam van een exclusief en luxueus concept van gelijknamige hotelketens. Na de opening van 91 luxehotels en vakantiecentra in 30 landen en regio’s biedt het merk nu ook op zee een van de hoogste standings ooit aan qua service en comfort.

Zo zijn er de cabines, die de designers groter en luxueuzer wilden dan elders, met kingsize-bed, badkamer en privébalkon of course. Als het nòg meer mag zijn, kan men een van de twee Owner suites boeken: elk 148m² groot en uitgerust met een eigen jacuzzi. Tot de uitrusting die alle gasten delen, hoort het overloopzwembad, de spa, tien restaurants waarbij één geleid door driesterrenchef Sven Elverfeld, de cognacbar, de sportzaal, de (luxe)boetieks en het theater met een uniek cultureel programma-aanbod.


Less is more…

Indien u graag een van de eersten wil zijn om deze aanbieding persoonlijk te verkennen, wacht dan niet te lang, want aan boord worden slechts 298 personen toegelaten. Hier dus geen overrompeling van toeristen op een pakketboot, maar kwaliteit boven kwantiteit. Deze exclusiviteit heeft vanzelfsprekend een prijs. Zo zal u zo’n 5000 euro (per persoon) op tafel moeten leggen voor een 7-daagse cruise. Op de lijst met bestemmingen prijken heel wat klassiekers, zoals de Middellandse Zee, Noord-Europa, de Caraïben, Latijns-Amerika, Canada en het Noord-Oosten van de USA. Noteer dat de jachten van de The Ritz-Carlton Yacht Collection zich ook helemaal privé laten afhuren.

Dat is misschien ietwat van het goede te veel, maar ja, soms heeft de liefde geen financiële grenzen…


Meer Info HIER

Ontdek HIER onze bericht over PONANT voor meer reizen…