Geüpdatet op 19 april 2021

Segafredo : excellentie van koffie op maat…

Door Shana Devleschoudere
Delen op

Voor de meesten onder ons begint de dag met een lekker kopje koffie, want dat geeft ons de energie om uit de startblokken te schieten.

Dit merk is ontstaan vanuit het schitterende en gepassioneerde werk van Massimo Zanetti, een Italiaanse koffiehandelaar. Het stamt uit een familie die al meer dan twee generaties actief is in de koffiebusiness en het behoort momenteel tot de grootste spelers ter wereld in deze sector. Segafredo werkt efficiënte oplossingen uit voor zowel particulieren als voor kleine, gemiddelde en grote bedrijven en voor de professionals uit de horeca.

Hun kracht en talent schuilt in de manier waarop het alle schakels van het productieproces beheerst. Omdat Segafredo zijn eigen plantages, koffiebranderijen en distributienetwerk heeft, kan het voor al zijn koffies een optimale kwaliteit garanderen. Daardoor biedt dit bedrijf producten aan die perfect aansluiten bij uw wensen. Voor kleine consumpties verdienen de capsules de voorkeur.

Bij de Segafredo-capsules vindt u een groot gamma dat compatibel is met Nespesso en DolceGusto. Er is ook een bio-afbreekbare en composteerbare reeks bio-capsules.

De koffiebonen, die meer water nodig hebben, profiteren van de technologie van de Segafredo-machines. Grote bedrijven en de horeca kunnen ze ook toepassen met de machines van uw keuze.

Segafredo staat eveneens van kwaliteitsvolle kennis die men terugvindt in de meer dan 600 Coffie Shops wereldwijd. De hotelgroep Accor, tal van klanten uit de horeca en ontelbare bedrijven schonken dit merk hun vertrouwen. Zij stellen al hun ervaring ter uwer beschikking en dit ongeacht uw wensenpakket. Proef zo snel mogelijk de excellentie en de dienstverlening van Segafredo.

Meer info HIER…