Geüpdatet op 20 april 2021

Het magische toverstokje voor al uw evenementen

Door Shana Devleschoudere
Delen op

huwelijkenAl bijna 20 jaar stellen Gaëlle Lefevre en haar team hun kennis en ervaring ten dienste van zowel bedrijven als particulieren.

Of u nu het huwelijk van de eeuw organiseert, een internationaal colloquium, een fancy fair voor de ganse school of simpelweg een barbecue met de vrienden: FestiRent heeft alles om u het leven te vergemakkelijken!

Particulieren kunnen bij FestiRent een zeer uitgebreid gamma vaatwerk, tafelkleden, tafels, decoratie en meubilair afhuren. Voor bedrijven neemt het enthousiaste team de hele logistiek van elk evenement voor zijn rekening.

Met hen worden al uw ideeën uitvoerbaar: van een dansvloer in het midden van de tuin tot een tent met verwarming voor de kille zomerdagen.

En als u enkel een paar vrienden wil uitnodigen zonder u zorgen te maken over de afwas, dan levert u alles wat vuil is geworden gewoon in. Verder vindt u bij hen natuurlijk ook decoratie, verlichting, planten, windlichten, bierpompen… Kortom: alles voor een geslaagd evenement en dit ongeacht uw huidige wensen en uw budget. Het totaalpakket kan overal in België geleverd worden of meegenomen uit hun bedrijf dat in het centrum van Brussel is gevestigd.

Ontdek sommige foto’s van Festi-Rent…


Grote tafels…

Huwelijken…

Gourmet hapjes…


Meer info HIER.