Gepubliceerd op 3 mei 2021

Dolce en haar nieuwe emblematische kleur: Roze natuurlijk…

Door Shana Devleschoudere
Delen op

DE CAMPAGNE

In de nieuwe campagne van Branislav Simoncik is Deva Cassel te zien, het boegbeeld van de nieuwe geur Dolce Rose. Deva is de perfecte belichaming van de speelse en dynamische Dolce-vrouw. #RoseAttitude

In het kader van de campagne lanceerde Deva een nieuwe Tik Tok-challengeop het account van Dolce&Gabbana: een choreografie bedenken in het teken van de nieuwe Dolce Rosa. Het merk spoort Dolce-vrouwen van overal ter wereld aan om zich bij de movement te voegen en Deva’s choreografie na te maken met hun eigen #RoseAttitudetwist. Meer info vind je op @DolceGabbana

HET CONCEPT

Dolce Rose, de eerste Eau de Toilette binnen de Dolce-collectie, is een eerbetoon aan de meest iconische bloem van allemaal, het symbool van liefde,schoonheiden vrouwelijkheid, en één van de emblematische motieven van Dolce&Gabbana.

HET DESIGN

De flacon herneemt dezelfde delicate rondingen en het elegante vrouwelijke silhouet van het originele Dolce-parfum, enkel het glas is voorzien van een stralende roze tint als verwijzing naar de bloem in het hart van de compositie. De iconische dop in de vorm van een bloem werd voor de gelegenheid in een intense rode tint gehuld als knipoog naar de levendige persoonlijkheid van de Dolce-vrouw en de verleidelijke aspecten van het Dolce Rose-parfum. De flacon is afgewerkt met een fijne, zwarte strik in gros-grain rond de hals.


DE GEUR

TOPNOTEN

De geur opent met opgewekte fruitige noten die een contrast scheppen tussen de zurigebes, de zachtheid van knapperige groene appel en sappige mandarijn.

HARTNOTEN

In het hart vermengt sappige witte perzik zich met deze heerlijke cocktail, om daarna plaats te maken voor een bloemig boeket van romige magnolia en majestueuze rozenblaadjes. Noten van superessentie van rosa centifolia en rozenabsolu ontplooien zich in perfecte harmonie en bezorgen de compositie een sensueler, meer poederachtig karakter.

BASISNOTEN

Het krachtige rozenhart wordt in evenwicht gebracht in de basis door de zachtheid van musk samen met sandelhouten wit hout, voor een verslavende sensualiteit.

Meer info op www.dolcegabbanabeauty.com