Gepubliceerd op 5 mei 2021

Heel Brussel is fan

Door Shana Devleschoudere
Delen op
© Choux de Bruxelles

Choux de Bruxelles is een cateringspecialist in het Brussels centrum. Kwaliteit gegarandeerd in dit Belgisch instituut, met daarbovenop de excellentie van een elegante en originele presentatie.

© Choux de Bruxelles

Het traiteurteam, dat uit gepassioneerden van de gastronomie is samengesteld, bereidt met brio de briljante gerechten die u zullen bijblijven. Omdat het echte ontwerpers zijn, gaan ze voor gedurfde en verfijnde combinaties van onze favoriete smaken.

© Choux de Bruxelles

En zij verwennen niet alleen ons, maar ook wie ons dierbaar is, want Choux de Bruxelles staat voor event catering tot 5000 personen! Huwelijken, corporate events, verjaardagen of toprecepties? Met hun knowhow kunnen dergelijke bijzondere momenten gewoonweg niet mislukken.

© Choux de Bruxelles

 

Bovendien kunt u via hen ook unieke en exclusieve locaties afhuren, zodat al uw feestdromen realiteit worden.

© Choux de Bruxelles

De diverse authentieke en gezellige sites sluiten perfect aan op de conceptuele invulling van uw feestavonden. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u bij Choux de Bruxelles ook terecht voor gastenkamers, kooklessen en foodtrucks, zodat zij DE partner worden van uw mooiste belevingen.

© Choux de Bruxelles

Dit verfijnd en prestigieus huis met een sensationeel en gediversifieerd servicepakket staat klaar om u te verwelkomen. U en uw stoutste dromen!

Meer info www.chouxdebruxelles.be