Geüpdatet op 7 mei 2021

The Waffle by Belgaufra

Door Shana Devleschoudere
Delen op
© THE WAFFLE by belgaufra

“A waffle a day, keeps the sadness away”

De Belgische identiteit. Hoe kunnen we ons land het best beschrijven? Ongetwijfeld met een zakje frieten in de ene hand en een biertje in de andere, dat alles in een feestelijke en familiale sfeer. Maar het echte België, het authentieke België, is wel degelijk dat van de Wafel! Dit product, dat tegelijk ook verfijnde en bezielende street-food is, zorgt telkens opnieuw voor een explosie van smaken in de mond. Het aantal variaties en combinaties is oneindig… Een gouden kans die THE WAFFLE by Belgaufra niet laat liggen!

© THE WAFFLE by belgaufra

Verwen jezelf

Dit authentiek Belgisch instituut, dat op meer dan 65 jaar ervaring kan terugvallen, produceert het beste wafeldeeg van het land. Vanuit hun strategische locaties vlakbij de dagelijkse geneugten (winkelcentra, luchthaven, feestplaatsen…) willen zij graag ‘the final touch’ zijn van een geslaagde shopping, het vertrek met vakantie of een feest die naam waardig. Omdat zij zich tot een cliënteel van levensgenieters richten, ontvangen zij u altijd met een glimlach op grond van uw wensen en activiteiten.

Stéphane en Fred, broers van THE WAFFLE by belgaufra © THE WAFFLE by belgaufra

2021, of het jaar van de wafel

2021 zorgde voor een historisch keerpunt in de geschiedenis van THE WAFFLE by Belgaufra. Na het openen van een eerste shop in Tour & Taxis heeft deze vierde generatie van wafelbakkers nu een vaste foodtruck op de luchthaven van Charleroi. Er zijn plannen voor een derde shop aan de Gare Maritime (Tour & Taxis). Kortom: alleen maar goed nieuws voor alle wereldreizigers!

Designed container in Tour & Taxis © THE WAFFLE by belgaufra

100% Belgisch product

Het concept van The WAFFLE by Belgaufra gaat heel wat verder dan een simpele wafel. Zo is er nu ook een versie zoutzoet. De recepten zijn even lekker zijn als origineel. De heerlijke toppings en ambachtelijke ijsjes die als begeleiding van de wafels worden aangeboden, komen trouwens tot stand via een samenwerking met de gerenommeerde Belgische chocolatier ‘Concept chocolat’. Er is ook keuze uit tal van drankjes en Belgische bieren die het ‘homemade’-aanbod van het huis helemaal af maken. En last but not least: alle producten en activiteiten tonen respect voor de ecologie en de natuur. Een vernieuwend concept dat de klanten gelukkig wil maken, een enthousiast en geëngageerd team, lekkernijen op elk uur van de dag … what else? En geef ons nu maar een wafel, want we hebben trek!

van generatie op generatie… © THE WAFFLE by belgaufra


Facebook : The Waffle by belgaufra ou via Instagram : Thewaffle_bybelgaufra