Geüpdatet op 8 juli 2021

It’s a brand new skin !

Door Shana Devleschoudere
Delen op

Nassifmd biedt een nieuwe visie op de huid: een assortiment van gepatenteerde verzorgingen die speciaal bedacht en geformuleerd werden voor een perzikhuidje. Exfoliatie, hydratatie en bescherming zorgen voor een verjongend effect, zodat je je gelaatstrekken van vroeger weer kan terugvinden.

De natuurlijke, efficiënte en benaderbare lijn, die ontwikkeld werd door een specialist in de chirurgie, heeft alles voor het gezicht van je dromen.

Maar de grootste onderscheidende factor van Nassifmd is de belangrijkste guideline van het merk: authenticiteit. Dankzij de cruelty-, gluten- en parabeen-free-certificaten word je op natuurlijke wijze de beste versie van jezelf.

©Nassifmd

‘Als esthetisch en plastisch chirurg krijg ik vaak de vraag wat nu van mij een expert op het gebied van huidverzorging maakt. Allereerst onderzoek en behandel ik als dokter de verschillende huidlagen. Daarbij stel ik de effecten van externe factoren vast op de huid, de verschillende soorten agressies die vroegtijdige veroudering, uitdroging en een tekort aan collageen en elasticiteit veroorzaken. Al die factoren zorgen er samen voor dat de huid niet langer voldoende nieuwe cellen kan aanmaken’, Dr Paul Nassif.

Dr. Nassif ©Nassifmd

Dankzij de erkende ervaring van Nassif als huiddokter zijn het de certificaten en de wetenschappelijke basis die dit productgamma onderscheiden van andere beautymerken.

‘Mijn wens is dat iedereen, op om het even welke leeftijd, kan genieten van een gezonde en een stralende huid!’ Dr. Paul Nassif.

De 3 volgende dagelijkse stappen zijn volgens hem dan ook essentieel.


Stap 1: Reinigen en exfoliëren

’s Ochtends verwijderen we de onzuiverheden die tijdens ons nachtelijk herstelproces aan de oppervlakte zijn gekomen. ’s Avonds verwijderen we de make-up, het talg en de vuiltjes die zich door de dag heen op ons gelaat hebben verzameld. Denk nog maar aan uitlaatgassen. Zelfs al willen we niets liever dan rechtstreeks naar bed te gaan of hebben we echt geen zin om ons gezicht te reinigen, toch is het sterk aangeraden om deze stap niet over te slaan.

Stap 2: Hydrateren

Hydratatie is de sleutel tot een gezonde huid! Het is erg belangrijk om je huid goed gehydrateerd te houden. In 90% van de gevallen is een gebrek aan hydratatie de belangrijkste oorzaak van verschillende huidproblemen.

Stap 3: Beschermen

De huid heeft het zwaar te verduren. Zo wordt ze niet alleen geconfronteerd met zon en koude, maar ook met uitlaatgassen, UV-stralen, enz. Het is dus erg belangrijk om je mooie huid te beschermen tegen die fenomenen.


Om deze 3 zorgvuldig uitgelegde stappen goed te kunnen volgen, stelde Nassifmd een volledig gamma samen met alles wat je nodig hebt voor elke stap.

Bovendien kan je online een 100% gratis test invullen om jouw skincare-routine te bepalen. Nadat je de merken en producten hebt ingevuld die je dagelijks gebruikt, simuleert de website een uitgebreide analyse van de sterke en zwakke punten. Zo krijgen we eindelijk een accuraat beeld van welke producten nu echt goed voor ons zijn, en welke producten misschien niet zijn aangepast aan onze huid.

© Nassifmd

Een andere belangrijke kracht van het merk zit hem ook in de begeleiding van de klanten. Zo is Nassifmd niet enkel uit op verkopen, maar is het er ook op gericht om biologische en wetenschappelijke info mee te geven via mini ‘lessen’ in verband met de weg naar een mooie huid en hoe haar goed te onderhouden. Een echte frisse wind binnen de welzijnswereld en een nieuwe reeks oplossingen voor al onze dermatologische problemen.

Meer info ontdek je HIER op de website.