Geüpdatet op 1 juni 2021

Passion for expertise

Door Shana Devleschoudere
Delen op

IMMO CAMBIER DE NIL BEHOORT NIET ALLEEN TOT DE BEKENDSTE VASTGOEDMAKELAARS AAN DE BELGISCHE KUST : HET IS OOK VOORAL EEN FAMILIEBEDRIJF.

© Cambier de Nil

Aan de oorspong van het agentschap lag Roland de Nil. Het is wellicht hij die de rest van de familie besmette met het baksteenvirus en het was vooral hij die het idée had om in Duinbergen een immokantoor te openen, daarbij geïnspireerd door klanten die vragende partij waren voor een 2de verblijf aan zee.

Immo De Nil werd opgericht in het begin van de jaren 60 en later opende al snel Cambier de Nil kantoren op het Albertplein en op de Zeedijk.

GEZINSWERK UITGEVOERD MET PASSIE

Vandaag is er een 3e kantoor op de prestigieuze Kustlaan. Aan het hoofd van deze agentschappen staan voor het merendeel leden van de familie Cambier-De Nil: Stéphanie en haar partner, maar ook haar schoonbroer, haar moeder en haar oom! Hun doel : hun klanten doelgericht begeleiden in het vinden van de juiste ligging.

© Cambier de Nil

Het is een Knokse familie en derhalve… gespecialiseerd in Knokke-heist en de directe omgeving. Zij bieden exclusief vastgoed aan voor eerste of tweede verblijven. Dit reikt van een sublieme moderne loft tot de traditionele villa met zijn authentieke charme. Zonder de prachtige appartementen met een uniek zeezicht te vergeten. Stuk voor stuk unieke opportuniteiten en dat in de mooiste wijken van de gemeente!

Want, zoals bekend: wie in Knokke woont, woont… in het paradijs!

Dat zeggen toch degenen die er continu verblijven en daar is Stéphanie Cambier één van. Zuivere, jodiumrijke lucht, een unieke levenskwaliteit en het bijzondere gevoel om elke dag met vakantie te zijn. Doe dus zoals vele andere kopers voor u: laat u verrassen door de unieke opportuniteiten die de drie agentschappen Cambier-De Nil te bieden hebben en breng zeker een bezoek aan hun prachtige website en hun sociale netwerken die dagelijks worden geüpdatet.

Om meer te vinden, ga HIER.