Gepubliceerd op 2 juni 2021

Be Young Forever !

Door Shana Devleschoudere
Delen op

‘Stay Young’, het lijkt een onhaalbaar doel. De jaren vliegen voorbij, het leven laat zijn sporen na. Soms is het verrijkend, soms blijven we een beetje beschadigd achter. Maar wat met ons welzijn, ons zelfvertrouwen, hoe we naar ons eigen gezicht of lichaam kijken? Hoewel het idyllisch lijkt om eeuwig jong te blijven, is dat in de eerste plaats een gedachtevorming.

De jaren laten hun rimpels na op de huid, maar wie zich niet langer gelukkig voelt, krijgt er op zijn ziel. Van die twee scenario’s is er maar één onomkeerbaar. Forever young, I wanna be… Goed, maar hoe begin je eraan?

Jong zijn, dat is je blijven verwonderen en je laten verbazen. Bij Stay Young is jeugdigheid niet gekoppeld aan een periode van je leven, maar aan een mindset, een emotionele intensiteit, een gevoel van vreugde. Zorg voor jezelf dragen, tijd besteden aan je EIGEN welzijn, je lichaam en je gezicht – dat houdt ons jong.

Jeugdigheid is hier synoniem met grenzeloze hoop, euforie en buitengewone, spontane momenten van geluk. Wanneer een jong karakter openbloeit, kan ook het lichaam veranderen zodat het opnieuw zijn vroegere vorm terugkrijgt.

Probeer een Oxiglow huidverzorgingsproduct (50′) ter waarde van €100 te winnen.

Om het volledige gamma producten te ontdekken, bezoek HIER hun website.

Veel geluk voor iedereen!