Gepubliceerd op 11 juni 2021

Een zomers restaurant tussen de wijngaarden

Door Shana Devleschoudere
Delen op

Deze zomer nodigen we je uit in Quévy – vlak bij Bergen – op het Domaine du Chant d’Eole, een pop-up-restaurant te midden van de wijngaarden, aan de voet van de windmolen.

Het concept werd bedacht door het team van het wijndomein zelf en staat garant voor een buitengewone food & wine-ervaring!

Het pop-up-restaurant verwelkomt je van 16 juni tot 19 september, ’s middags en ’s avonds, van woensdag tot en met zondag. Een etentje binnen de houten structuur te midden van de wijngaarden van het Domaine du Chant d’Eole wordt sowieso een onvergetelijke ervaring… Het idee is om één van de mooiste wijngaarden van België – die allesbehalve moet onderdoen voor die van onze Franse buren! – open te stellen voor een deugddoende pauze midden in de natuur, terwijl je geniet van een lekkere maaltijd en Belgische bubbels.

 

Een primeur voor België!

Op de kaart vinden we een seizoenkeuken geleid door de bekende traiteur la Ferme du Coq en samengesteld door Pierre Richez, de globetrotter-chef-kok die zijn strepen verdiende in meerdere sterrenkeukens.

Er wordt ook specifiek uitgekeken naar 100% lokale producten, of toch zeker 100% Belgische. Tussen de middag- en avondshiften in zal ook een tapas- en dessertkaart beschikbaar zijn.

Wat de bar betreft, gaat de hoofdrol naar regionale bieren, Belgische en internationale wijnen. Ook kan je er genieten van de heerlijke nieuwe Eole Belgian Spritz van het Domein, de nieuwe trots van het huis. En dat alles tegen toegankelijke prijzen, zodat iedereen mee kan genieten.

Het Lobby-Forum op het Domaine du Chant d’Eole

Voor de eerste keer zal het volgende Lobby-Forum ook plaatsvinden op dit prachtige wijndomein. Op 24 juni aanstaande zullen verschillende sprekers er in debat gaan over het onderwerp van het forum, ‘Brussel-Wallonië, economische partners in 2030?’. Liefhebbers kunnen alvast niet wachten!

Klik HIER voor meer info of om te reserveren.