Geüpdatet op 5 juli 2021

It’s a Good Girl thing !

Door Shana Devleschoudere
Delen op

Maak kennis met ‘Good Girl’, het nieuwe parfum van Carolina Herrera en de weerspiegeling zelve van de gedurfde vrouwelijkheid en sensuele dualiteit van de moderne vrouw.

GOOD GIRL draagt haar onverstoorbare dualiteit ten volle uit – haar vrouwelijkheid en haar sensualiteit, haar tijdloze elegantie en haar nonchalance, haar passioneel, romantisch kantje en haar zelfstandigheid. Dat dubbele karakter, die sprankelende, aanstekelijk dualiteit, vertaalt het Huis Herrera nu in een parfum.

 

Nooit eerder was Carolina Herrera zo gedurfd en provocerend als met GOOD GIRL. Al meer dan 30 jaar brengt het huis elegante, verfijnde mode en parfums als toppunt van de New Yorkse stijl. Het nieuwe parfum van Carolina Herrera weerspiegelt al de verschillende facetten van de moderne vrouw, samengevat in de claim van de campagne ‘IT’S SO GOOD TO BE BAD’ – een keuze die volledig in de pas is met de tijd.

De muze achter GOOD GIRL is niemand minder dan Karlie Kloss. Het model speelt het spel van de verleiding en is het toonbeeld van de sensualiteit, intelligentie en ondeugendheid van de mysterieuze vrouw. De GOOD GIRL-vrouw beleeft er plezier aan om resoluut zichzelf te zijn, zonder opsmuk.


High Level Communication blijft je verwennen…

Maak kans op het nieuwe parfum van Carolina Herrera, ‘Good Girl’!

Volg de onderstaande instructies om deel te nemen aan de loting.

Veel succes!