Geüpdatet op 17 juni 2021

Smashed by Street-Food !

Door Shana Devleschoudere
Delen op

Smash Burger is het laatste nieuwe Brusselse street food-concept. Deze oase van rust kijkt al uit naar je bezoek voor een nieuwe SMASH-sessie… Getest én goedgekeurd door de redactie!

©smash

Het ambitieuze project werd opgestart tijdens de lockdown door een koppel dat reeds aan het hoofd staat van een aantal bekende food trucks binnen de Brusselse food scene.

©smash

Voor Smash kozen ze de bruisende Flagey-wijk uit. Hier wordt junkfood heruitgevonden met in de hoofdrol: smash burgers en lobster rolls.

Innovatieve en creatieve combinaties voor een explosie van smaken in de mond. Het is alsof je geniet van een gastronomisch gerecht op basis van kwaliteitsproducten zoals kreeft of rundsvlees, maar dan gewoon tijdens je wandeling door de stad.

©smash

Het hybride concept brengt lokale producten samen met Brusselse artiesten via een korte keten. Smash maakt er een erezaak van om de lokale consumptie te steunen en kan zo tegelijkertijd genieten van heel wat kwaliteitsproducten. Het grote respect voor het milieu én voor de klanten van Smash staat garant voor een ervaring die je niet onverschillig zal laten.

©smash

Met het oog op een eenvoudige kaart en kwaliteitsproducten waarover is nagedacht, groeide ook een collectief met landbouwers uit de Ardennen en de Brusselse slagerij Carné en Smash. Zo kan de chef ons laten genieten van een selectie heerlijk vlees, voor een burger die je niet snel vergeet!

©smash

Wat het brood betreft: het spelt komt rechtstreeks uit Waals-Brabant. De bieren zijn afkomstig uit een aantal Brusselse microbrouwerijen (Brasserie de l’Ermitage, Surréaliste, enz…).

©smash


Spiksplinternieuw en speciaal voor jou… Spread the word!