Geüpdatet op 17 juni 2021

Ice Generation

Door Shana Devleschoudere
Delen op

Vandaag kan iedereen wel wat goede vibes en afleiding gebruiken, al was het maar voor een uurtje. Ice-Watch maakt er zijn missie van om net dat te bieden, en gaat daarbij zelfs veel verder: 24 uur optimisme per dag, daar streven ze naar, en geen seconde minder!

Laat het eerste horloge van Ice-Watch uit 2007 nu net dat gevoel van voortdurende lichtheid en zorgeloosheid perfect uitdrukken, en dus werd beslist: herlanceren!

Het oorspronkelijke model van het merk keert aldus terug in 2021 met een gemoderniseerd silhouet dat echter trouw blijft aan de originele look van het horloge. Het resultaat is herkenbaar, maar toch verrassend: een nieuw leven in het teken van fantastische zachtheid aan je pols.

Het internationale, intergenerationele en interculturele succes van het Belgische merk herinneren we ons nog alsof het gisteren was. Fans werden gespot over de hele wereld, met daaronder ook celebrities van David Guetta tot de Black Eyed Peas, die vol trots hun Ice-Watch showden…

A star is (re)born

Ice-Watch blaast nu zijn iconische model uit de jaren 2000 nieuw leven in dankzij het gebruik van soepele siliconen. Het resultaat is even vloeibaar als water en licht als de lucht – de perfectie zelve voor de zomer – en draagt daarbij ook een nieuwe naam: de ICE generation. Een ode aan kleur en aan de zon!

Het palet van de ICE generation bestaat uit een cocktail van heldere, zurige, fruitige, flashy en pasteltinten. Voor wanneer het wat glamoureuzer mag, is de ICE generation er ook in stralend zwart of wit met bleke of gouden accenten. De zonnige, effen tot regenbooggeïriseerde wijzerplaat, waterdichte horlogekast (10 ATM) en waterproof armband speciaal voor waterratten maken van deze relaunch het ultieme vakantieaccessoire. Weg met dat slechte humeur!

2007-2021: nieuw decennium, nieuw paradigma

De ICE generation is de ultieme reflectie van ons goesting om opnieuw zorgeloos te zijn en af te dwalen, of dat nu alleen in gedachten is of op een paar duizend kilometer van huis. Het deksel van de doosjes – beter bekend als de iconische BeCubic, die bovendien gebruikt kunnen worden om andere zaken in op te bergen – zijn in dezelfde kleur als het horloge. Ze zijn ook herzien op milieuvriendelijk vlak, een belangrijke uitdaging voor ICE-Watch ten opzichte van de klimaatproblematiek. Zo werden de afmetingen bijgesteld en wordt er gebruik gemaakt van gerecycleerd plastiek afkomstig uit het productieproces van de plastiekindustrie. Met minder plastiek en minder transport draagt ICE-Watch absoluut bij tot een meer verantwoorde economie.

Meer info via hun website.