Lobby, het magazine van de machtskringen

Raadpleeg onze presentaties door op de onderstaande tabbladen te klikken

COMING SOON

Ontdek de aftermoie van de lobby awards 2020

Goed om weten

LOBBY is een Franstalig magazine dat de lezer meeneemt naar de coulissen van de machtskringen en dit zowel in Brussel als in België, Europa en de rest van de Wereld.

Het blad gaat dieper in op de grote vragen en het belicht ook de favoriete plekken van onze bewindvoerders. Zonder de menselijke aspecten te vergeten die inherent zijn aan de notie van macht. Hiervoor wordt een beroep gedaan op de beste ambassadeurs in deze machtskringen. Dankzij Lobby voelt de lezer zich een bevoorrechte getuige in deze invloedrijke kringen, komt hij op plekken waar weinigen toegang hebben en woont hij de grote debatten bij waar de beslissingsnemers kleur moeten bekennen. Hij staat dicht bij de machtshebbers van ons land en degusteert een magazine waarvan elk nummer bedoeld is om een collector te zijn.

Lobby is een Franstalige publicatie die 4 keer per jaar verschijnt (lente, najaar, winter) en heel Brussel (tot en met Waals-Brabant) bestrijkt: de grootste stad van België en de hoofdstad van Europa. Lobby bereikt deze invloedrijke sector met een uitgekiende distributie: machtskringen, belangrijke en openbare plekken, clubs, advocatenkantoren, consultbedrijven, instituten, enz. Het magazine heeft als krachtlijn de beleidsvoerders van de Belgische maatschappij voor het voetlicht te brengen. Elk nummer heeft een specifiek thema/sector. In de lente is dat Family Business. In het Zomer, Paris/Brussels. In het herfst, Immobilier “de Prestige” En in de winter verschijnt het palmares van de Leaders of the Year in verschillende categorieën (Lobby Awards).

Lobby combineert de publicaties in de lente en het najaar ook met twee afterwork forums/events. Deze worden georganiseerd op locaties die aansluiten bij de belichte thema’s. De publicatie van het laatste (winter)nummer van het jaar valt samen met de organisatie van een groots event waarop de Lobby Awards worden uitgereikt aan de Leaders van 2020 in de verschillende domeinen.

Huidige editie

Distributie

 

Contacts