Gentleman & Ladies, het magazine van de Gepassioneerde Man & Vrouw

Gentlemen & Ladies

Raadpleeg onze presentatie door te klikken op bovenstaande link. 

Raadpleeg onze videopresentatie door te klikken.

COMING SOON

 

 

Gentlemen & Ladies is een nationaal magazine dat zijn hyper-doelgericht lezerspubliek uitnodigt om naast de laatste modetrends ook de hipste gastronomische en oenologische rendez-vous te ontdekken, en hen ook laat kennismaken met de tenoren in uiteenlopende domeinen als sport, kunst, showbizz, cultuur en Business (met hoofdletter B).

Gentlemen & Ladies is een prestigieus magazine dat de moderne man ontraadselt door in te spelen op hun passies.

Gentlemen & Ladies verschijnt in twee afzonderlijke taalversies (Nl & Fr) en focust op de luxe-trends voor mannen en vrouwen (mode & accessoires, auto’s & horloges, high-tech speelgoed en internet, wijn & champagne, vastgoed & decoratie). Voor 2020 zijn vier nummers voorzien. De lente-editie bevat de bijzondere bijlage Special Ladies + Deco/Archi/Immo/Kunst. De zomer editie is over Knokke en Kust + Welzijn. In het herfstnummer komen zoals gewoonlijk de Gentleman Drivers aan bod. En ten slotte is er ook de wintereditie die in het teken staat van de People of the Year en Levenkunst.

Op het einde van het jaar een overzicht met de beste adressen voor de man: een ± 200 blz. dikke jaargids met een atypisch formaat (“The Address Book”)

De huidige editie

Contacts