Gentleman & Ladies, het tijdschrift voor mannen en vrouwen met passie

Gentleman & Ladies Gentleman & Ladies parties Gentleman & Ladies Newsletter Tailormade Exclusives

Zie onze presentatiebrochures hierboven

Over ons 

Gentleman & Ladies is een nationaal tijdschrift dat zijn hypergerichte lezerspubliek een echt moment van ontspanning biedt door hen de nieuwste modieuze bestemmingen en de gastronomische en oenologische evenementen van het moment te laten ontdekken, zonder topontmoetingen te vergeten met charismatische persoonlijkheden, actoren op uiteenlopende gebieden als sport, kunst, showbizz, cultuur of Business met een hoofdletter A.

Gentleman & Ladiesis een prestigieus tijdschrift dat de codes van hedendaagse mannen en vrouwen ontcijfert aan de hand van hun passies.

Gentleman & Ladies is een echte digest in twee versies (Frans en Nederlands) van trends en luxe (mode en accessoires, horloges en auto's, hoogtechnologisch speelgoed en internet, wijnen en champagnes, vastgoed en decoratie, enz.) Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar. De eerste editie, in het voorjaar, met het speciale dossier Ladies + Deco/Archi/Immo/Art, gevolgd door de zomereditie, Special Knokke-le-Zoute en Coast + Wellness. De herfsteditie is een Special Drivers en Men editie. En tenslotte is de vierde en laatste editie, de wintereditie, gewijd aan de Heren en Dames van het Jaar/Mensen van het Jaar met speciale aandacht voor Levenskunst.

De Gentleman & Ladies editie in uitvoering

 

Contacten