Play Tennis & Padel, het Belgische tijdschrift voor tennis, padel en welzijn

Play Tennis & Padel Tennis & Padel Nieuwsbrief Play Tennis & Padel Evening

Zie onze presentatiebrochure hierboven

Over ons 

Play Tennis & Padel is al 40 jaar op de markt en is het enige Belgische tijdschrift over deze sector. Play Tennis & Padel verschijnt twee keer per jaar, op halfjaarlijkse basis, zodat het een echt collector's item wordt. De redactionele lijn wijkt af van de eenvoudige logica van nieuws, tussen klassementen en verslagen. Dat is wat andere media doen. Dus, om het een lang leven te geven, zal het bestaan uit tijdloze redactionele inhoud, historische artikelen, diepgaande features en fotozoom op de grote kampioenen van gisteren en vandaag. Dit alles, met de nadruk op beeld, zal het een essentieel en elegant medium maken voor alle tennis- en padelliefhebbers.

Play Tennis & Padel verschijnt op belangrijke momenten in het tennisjaar. De twee versies (Vlaams en Frans) zorgen voor een landelijke dekking, aangezien het magazine in het hele land verkrijgbaar zal zijn. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de vormgeving van het magazine, met een glanzende cover, een gelijmde vierkante rug en een stevige paginering.

Naastde verkoop in de boekhandel zal het grootste deel van de oplage rechtstreeks naar de spelers gaan via distributie in tennis- en padelclubs en -scholen en via de grote tennisevenementen die in België worden gespeeld

De huidige editie

 

Contacten