Play Tennis, het Belgische magazine voor tennis, padel en welzijn

Play Tennis

Zie onze presentatiebrochure hierboven

Over ons 

Play Tennis is al 40 jaar op de markt en is het enige Belgische tijdschrift dat zijn sector behandelt. Om een echte "verzamelaar" te zijn, wordt Play Tennis twee keer per jaar gepubliceerd, in een halfjaarlijks formaat. De redactionele lijn ervan wijkt af van de eenvoudige logica van het nieuws, tussen rangschikkingen en verslagen. Inderdaad, andere media zorgen daarvoor. Om het een lang leven te geven, zal het dus bestaan uit tijdloze redactionele inhoud, historische artikelen, belangrijke achtergrondreportages en fotozoomers over de grote kampioenen van gisteren en vandaag. Dit alles, met de nadruk op beeld, maakt het tot een elegant en onmisbaar medium voor elke tennis- en padelfan.

Play Tennis verschijnt op belangrijke momenten in het tennisjaar. De twee versies (Vlaams en Frans) zorgen voor een landelijke dekking, aangezien het magazine in het hele land verkrijgbaar zal zijn. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de vormgeving van het magazine, met een glanzende cover, een gelijmde vierkante rug en een stevige paginering.

Naastde verkoop in de boekhandel zal het grootste deel van de oplage rechtstreeks naar de spelers gaan via distributie in tennis- en padelclubs en -scholen en via de grote tennisevenementen die in België worden gespeeld

De huidige editie

 

Contacten