Lobby, het tijdschrift voor invloedrijke kringen

Lobby Lobby Awards 2024 Lobby Forums Niewsbrief van Lobby

Over ons 

LOBBY is een Franstalig tijdschrift dat de lezer uitnodigt om de coulissen van de invloedssferen te ontdekken, of het nu in Brussel, België, Europa of de rest van de wereld is.

Ze gaat diep in op de belangrijkste kwesties. Ze beschrijft ook de plaatsen die onze leiders verkiezen. Zonder de menselijke aspecten te vergeten die het begrip macht kenmerken. Daarvoor doet ze een beroep op de beste ambassadeurs uit de machtssferen. Lobby geeft ook carte blanche aan de spelers in de actualiteit. Met Lobby worden de lezers lid van invloedrijke kringen, betreden ze de meest ontoegankelijke plaatsen en zijn ze getuige van de grote debatten die de besluitvormers uitdagen. Ze komen in contact met degenen die ons regeren. Ze kunnen genieten van een tijdschrift waarin elk nummer is ontworpen om een collector's item te zijn.

Lobby iseen Franstalige publicatie die vier keer per jaar verschijnt en betrekking heeft op het grootstedelijk gebied Brussel (tot aan het BW), de grootste stad van België en de hoofdstad van Europa. Lobby dringt door in de kringen van invloed dankzij een goed gerichte verspreiding : zakenkringen, belangrijke openbare plaatsen, clubs, advocatenkantoren, adviesbureaus, instellingen, enz. Het tijdschrift wil de leiders van de Belgische samenleving in de schijnwerpers zetten. Elk nummer is gewijd aan een specifiek thema/sector.
In de winter is het de lijst van de leiders van het jaar in verschillende categorieën(Lobby Awards 2022).

Voor de voorjaars-, najaars- en winternummers organiseertLobby ook drie afterwork-fora/evenementen op locaties die verband houden met de desbetreffende thema's. En dan wordt voor het laatste nummer van het jaar, het winternummer, een groot evenement georganiseerd waarbij de Lobby Awards worden uitgereikt aan de leiders van het jaar op verschillende gebieden.

De huidige editie

Contacten