Lobby, het tijdschrift voor invloedrijke kringen

Lobby Lobby Awards 2024 Lobby Forums Niewsbrief van Lobby

Over ons 

LOBBY is een Franstalig tijdschrift dat de lezer uitnodigt om de coulissen van de invloedssferen te ontdekken, of het nu in Brussel, België, Europa of de rest van de wereld is.

Ze gaat diep in op de belangrijkste kwesties. Ze beschrijft ook de plaatsen die onze leiders verkiezen. Zonder de menselijke aspecten te vergeten die het begrip macht kenmerken. Daarvoor doet ze een beroep op de beste ambassadeurs uit de machtssferen. Lobby geeft ook carte blanche aan de spelers in de actualiteit. Met Lobby worden de lezers lid van invloedrijke kringen, betreden ze de meest ontoegankelijke plaatsen en zijn ze getuige van de grote debatten die de besluitvormers uitdagen. Ze komen in contact met degenen die ons regeren. Ze kunnen genieten van een tijdschrift waarin elk nummer is ontworpen om een collector's item te zijn.

Lobby is een Franstalige publicatie die 4 keer per jaar verschijnt en de Brusselse agglomeratie bestrijkt (tot aan de BW), de grootste stad van België en hoofdstad van Europa. Lobby dringt door in de invloedssferen dankzij een vakkundig gerichte verspreiding : zakenkringen, belangrijke openbare plaatsen en pleinen, clubs, advocatenkantoren, adviesbureaus, instellingen, enz. Het magazine wil de leiders van de Belgische samenleving in de kijker zetten. Elk nummer is gewijd aan een specifiek thema/sector.
In de winter vermeldt het de leiders van het jaar in verschillende categorieën(Lobby Awards 2024).

Voor de voorjaars-, najaars- en winternummers organiseertLobby ook drie afterwork-fora/evenementen op locaties die verband houden met de desbetreffende thema's. En dan wordt voor het laatste nummer van het jaar, het winternummer, een groot evenement georganiseerd waarbij de Lobby Awards worden uitgereikt aan de leiders van het jaar op verschillende gebieden.

De huidige editie

Contacten