Lobby, het tijdschrift van de kringen van de macht

Lobby Lobby Awards 2023 Lobby Forums Niewsbrief van Lobby

Over ons 

LOBBY is een Franstalig tijdschrift dat de lezer uitnodigt om de coulissen van de invloedssferen te ontdekken, of het nu in Brussel, België, Europa of de rest van de wereld is.

Het behandelt de grote vraagstukken op een inhoudelijke manier. Haar aanpak is ook de plaatsen te beschrijven die onze leiders verkiezen. Zonder de menselijke aspecten te vergeten die het begrip macht kenmerken. Daartoe wordt een beroep gedaan op de beste ambassadeurs uit de machtssferen. Lobby geeft ook carte blanche aan de acteurs van het actualiteitentheater. Met Lobby wordt de lezer lid van de kringen van invloed, dringt hij door tot de meest ontoegankelijke plaatsen, woont hij de grote debatten bij die de besluitvormers op de proef stellen. Zij ontmoeten degenen die ons regeren. Ze genieten van een tijdschrift waarvan elk nummer is ontworpen om een collector's item te zijn.

Lobby iseen Franstalige publicatie die vier keer per jaar verschijnt en betrekking heeft op het grootstedelijk gebied Brussel (tot aan het BW), de grootste stad van België en de hoofdstad van Europa. Lobby dringt door in de kringen van invloed dankzij een goed gerichte verspreiding : zakenkringen, belangrijke openbare plaatsen, clubs, advocatenkantoren, adviesbureaus, instellingen, enz. Het tijdschrift wil de leiders van de Belgische samenleving in de schijnwerpers zetten. Elk nummer is gewijd aan een specifiek thema/sector.
In de winter is het de lijst van de leiders van het jaar in verschillende categorieën(Lobby Awards 2022).

Voor de voorjaars-, najaars- en winternummers organiseertLobby ook drie afterwork-fora/evenementen op locaties die verband houden met de desbetreffende thema's. En dan wordt voor het laatste nummer van het jaar, het winternummer, een groot evenement georganiseerd waarbij de Lobby Awards worden uitgereikt aan de leiders van het jaar op verschillende gebieden.

De huidige editie

Contacten