Play Golf, het golf- en vrijetijdstijdschrift

Play Golf Play Golf Partners Trophy Play Golf Zoute Trophy Play Golf Newsletter

Zie onze presentatiebrochures hierboven

Over ons 

Play Golf, dat sinds 1989 op de Belgische markt bestaat, is uitgegroeid tot het must-read magazine voor topmerken. De 2 versies (Vlaams en Frans) verzekeren een nationale dekking. De redactionele lijn ervan wijkt af van de eenvoudige logica van het nieuws, tussen rangschikkingen en verslagen. Daarnaast bevat elk nummer een speciaal dossier, waarin de achtergronden van de golfwereld in België en internationaal worden belicht.

Play Golf verschijnt 4 keer per jaar, tijdens het golfseizoen. De prachtige lay-out en de top-notch redactie van landenspecialisten maken het een tactisch middel bij uitstek om te communiceren met een doelgroep van hoog niveau met een aanzienlijk aankooppotentieel. Play Golf is meer dan alleen een magazine. Het is ook de"Play Golf Partners Trophy", een wedstrijd die gespeeld wordt in een twintigtal clubs over het hele land, en de "Play Golf Zoute Trophy", die gespeeld wordt in Knokke-le-Zoute op 8 juni 2024.

Naast de verkoop in de boekhandel, de individuele abonnementen, de verspreiding in "geschenkbladen" en de afzettingen in clubs, ligt de distributiekracht van Play Golf in de collectieve abonnementen (ongeveer 6.500 exemplaren).

De huidige editie

 

Contacten