Play Golf, het golf- en vrijetijdstijdschrift

Play Golf Play Golf Partners Trophy Play Golf Zoute Trophy Approach Day South (7 Fontaines) Approach Day - Team Approach Day - Trous

Zie onze presentatiebrochures hierboven

Over ons 

Play Golf, dat sinds 1989 op de Belgische markt bestaat, is uitgegroeid tot het must-read magazine voor topmerken. De 2 versies (Vlaams en Frans) verzekeren een nationale dekking. De redactionele lijn ervan wijkt af van de eenvoudige logica van het nieuws, tussen rangschikkingen en verslagen. Daarnaast bevat elk nummer een speciaal dossier, waarin de achtergronden van de golfwereld in België en internationaal worden belicht.

Play Golf verschijnt vier keer per jaar, tijdens het golfseizoen. De uitstekende lay-out en de redacteuren uit de beste landen maken het tot een tactisch instrument bij uitstek om te communiceren met een hooggeplaatst doelpubliek met een hoog aankooppotentieel. Play Golf is meer dan een tijdschrift. Het gaat ook om de"Play Golf Partners Trophy", een wedstrijd die in een twintigtal clubs over het hele land wordt gespeeld, de "Play Golf Zoute Trophy", die op 18 juni 2022 in Knokke-le-Zoute wordt gespeeld en de "Approach Day South", die op 16 september 2022 op golfterrein 7 Fontaines wordt gespeeld.

Naast de verkoop in de boekhandel, de individuele abonnementen, de verspreiding in "geschenkbladen" en de afzettingen in clubs, ligt de distributiekracht van Play Golf in de collectieve abonnementen (ongeveer 6.500 exemplaren).

De huidige editie

 

Contacten