Play Tennis, het magazine van Tennis en Ontspanning

Play Tennis

Raadpleeg onze presentatie door te klikken op bovenstaande link. 

Raadpleeg onze videopresentatie door te klikken.

COMING SOON

 

 

Play Tennis, dat al 40 jaar verschijnt, is het enige Belgische tennismagazine!

Omdat Play Tennis een echte ‘collector’ wil zijn, verschijnt het twee keer per jaar om de zes maanden. Dit magazine staat los van de gewone actualiteit en de klassieke klassementen en verslagen, want daar zorgen andere media voor. Om dit magazine een langere levensduur te geven, is de inhoud minder tijdgebonden, met historische artikels, diepgravende bijlagen en prachtige foto’s van de kampioenen van nu en van gisteren. Omdat het accent ook op het beeldmateriaal ligt, is dit blad een elegante compagnon voor elke tennisliefhebber.

Play Tennis verschijnt in de belangrijkste periodes van het tennisseizoen, 2 keer per jaar.

De beide afzonderlijke taalversies (Nederlands & Frans) verzekeren een nationale dekking want het blad is overal te koop.

Er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan de presentatie van het magazine, met een glanzende kaft, een gelijmde vierkante rug en een stevig aantal bladzijden.

Naast de verkoop in de boekhandel vindt het grootste deel van de oplage rechtstreeks zijn weg naar de spelers en dit dankzij de distributie in de clubs en de tennisscholen en via de grote tennisevenementen in België.

De huidige editie

Contacts