Gepubliceerd op 26 september 2022

GOLF, STRAND & LEVENSKUNST, DE CORSICAANSE INDIANENZOMER OP HET DOMAINE DE MURTOLI

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin
Frankrijk, Zuid-Corsica (2A), Domaine de Murtoli, Hotel de la Ferme, zwembad en golfbaan (luchtfoto)

Frankrijk, Zuid-Corsica (2A), Domaine de Murtoli, Hotel de la Ferme, zwembad en golfbaan (luchtfoto)

Een uniek agrotoeristisch concept. Met 20 gerestaureerde schaapskooien en herenhuizen uit de 17e eeuw, soms enkele kilometers van elkaar verwijderd, beslaat het landgoed Murtoli 2.500 hectare (ongeveer 40 18-holes banen!) gewijd aan luxe, gastronomie, welzijn en... golf!

EN NU EEN 5* HOTEL AAN DE VOET VAN DE BAAN...

Deze unieke omgeving biedt nu zijn eigen boetiekhotel ter plaatse, aan de voet van de baan. Nuchter genaamd Hôtel de la Ferme, bieden 9 suites en 5* kamers de gasten de intieme sfeer van een Corsicaans dorpsplein, een combinatie van de charme van het oude, authenticiteit en een vleugje moderniteit. Op slechts 2 passen afstand, een speciaal zwembad met uitzicht op de maquis en de greens natuurlijk!

Frankrijk, Zuid-Corsica (2A), Domaine de Murtoli, de golfbaan

EEN MULTIDIMENSIONAAL GOLFPROJECT DAT OOK UNIEK IS

Hier is het idee van een klassieke baan verlaten en heeft Kyle Phillips een baan met 12 holes gecreëerd met 47 verschillende tee-to-green combinaties, gebaseerd op wat de natuur hem bood. Bij de Caddy Master heeft u de keuze uit 8 verschillende scorekaarten, afhankelijk van de dag en de wens om de baan te interpreteren als een 9-holes baan, of als een 12-holes par 3... De baan is zo exotisch als u zich maar kunt wensen, maar draagt duidelijk het stempel van zijn architect, de glooiende greens zijn enorm (de grootste is bijna 900m2!) en de bunkers zijn parels van ontwerp. Wacht niet langer om uw mooiste herinneringen te komen creëren in dit domein vol geschiedenis...

Frankrijk, Zuid-Corsica (2A), Domaine de Murtoli, Hotel de la Ferme, suite Aquedda

HET VOORDEEL VAN DIVERSITEIT

Het Domaine de Murtoli zou je kunnen vergelijken met een symfonie, met de zee, een rivier, de stranden, de duinen, het maquis, de velden, de heuvels, de bossen, de rotsen als hoofdrolspelers. Maar hier rijmt ontspanning op activiteit. Of het nu gaat om een paardrijtocht, een tochtje naar zee, een middagje jagen of vissen, een pauze in de spa of een eenvoudige wandeling door dit prachtige land, dit atypische en exclusieve hotelconcept weet de rust voor iedereen te bewaren, voor een uitje met z'n tweeën, een vakantie met het gezin of met vrienden.

ZO DICHTBIJ EN TOCH ZO VER WEG

Een vlucht van 1u40 vanuit Charleroi met Air Corsica of Ryanair en... u bevindt zich in het paradijs. Meer precies in het Domaine de Murtoli, het enige 5-sterrenhotel dat het grootste deel van het jaar open is in het zuiden van Corsica.

Frankrijk, Zuid-Corsica (2A), Domaine de Murtoli, huis A Figa, vallei Ortolo (luchtfoto)


Domaine de Murtoli
Ortolo Vallei
F - 20100 SARTENE
+33 (0)4 95 71 69 24