Bijgewerkt op 23 oktober 2023

Lounge Chair Atelier bij Dominique Rigo

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Heeft u altijd al gedroomd van het verwerven van een Eames Lounge Chair, een echte designicoon? Dit is het ideale moment om deze droom te realiseren! Bij Dominique Rigo bieden we u een unieke ervaring.

Voor de eerste 7 kopers van dit iconische stuk, hebben we een uitzonderlijk aanbod gereserveerd: niet alleen ontvangt u een Eames House Bird als cadeau, maar u krijgt ook de kans om de deel te nemen aan ons exclusieve evenement, het "Lounge Chair Atelier."  

Tijdens deze privéavond in onze showroom die plaatsvindt in de maand november, wordt u uitgenodigd om het op maat gemaakte montageproces van uw eigen Lounge Chair bij te wonen. Stel u voor dat u zelf de nerven van het palissanderhout kunt selecteren dat de zitting van uw stoel zal sieren, waardoor deze een buitengewone unieke uitstraling krijgt.

Bovendien zal elke Lounge Chair die tijdens dit atelier wordt gemaakt, worden voorzien van een speciale plaquette waarop staat dat deze is geassembleerd tijdens het "Lounge Chair Atelier bij Dominique Rigo," waardoor het een exclusief verzamelobject wordt.

Tot slot ontvangt u na afloop van deze onvergetelijke ervaring een identificatiecertificaat dat de authenticiteit en herkomst van uw Lounge Chair bevestigt.

Profiteer van deze unieke gelegenheid om een meesterwerk in design te verwerven en een van de eersten te zijn die de ervaring van het "Lounge Chair Atelier bij Dominique Rigo" meemaken.

*Raadpleeg de voorwaarden in de winkel voor meer details.

www.dominiquerigo.be

info@dominiquerigo.be

Tel : 02/6499594