Gepubliceerd op 9 maart 2023

TOPSEC lanceert zijn racketsportautomaten

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

TOPSEC, leider in de automatische distributie van sport- en vrijetijdsartikelen op de sportlocatie, heeft ervoor gekozen zijn conceptuit te breiden naar racketsporten (tennis, squash en padel). Met deze gratis statiegeldautomatenkunnen sportinstellingen hun spelers een extra, lokale, onmiddellijke en kwalitatieve service bieden.

Een onmisbare automaat voor spelers

TOPSEC wilde de spelers begeleiden en de toegang tot racketsporten direct op hun oefenplaats vergemakkelijken.

Met deze automaat kunnen zowel gelegenheids- als gewone tennis-, squash- en padelspelers snel en gemakkelijk toegang krijgen tot het materiaal dat zij nodig hebben om hun spel gaande te houden, en dat tegen betaalbare prijzen.

  •  Padel-, squash- en tennisaccessoires: ballen, racketgrips, racketbeschermers
  •  Waterflessen, shakers...
  •  Textiel (beha, T-shirt, korte broek, legging, sokken)

Verschillende grote sportmerken vormen het aanbod met marktconforme prijzen: Tiguar, Dim Sport, Schokdemper, Champion, Head, Dunlop en Bullpadel.

Een "kant-en-klare" dienst

TOPSEC biedt een aanvullende "kant-en-klare" dienst die het mogelijk maakt extra inkomsten te genereren zonder dat het beheer van het sportcentrum nodig is.
Het bedrijf zorgt namelijk voor alles: inkoop van producten, voorbereiding van de automaten, levering, bevoorrading, onderhoud en service na verkoop.

Wie is TOPSEC?

TOPSEC werd in 2000 opgericht in Frankrijk en opende in 2014 een dochteronderneming in de Benelux en in 2017 in Spanje.

Het bedrijf was oorspronkelijk gespecialiseerd in zwemuitrusting. Door het succes van het concept besloot het bedrijf uit te breiden naar nieuwe activiteiten ter ondersteuning van ijsbanen, fitnesscentra en nu ook tennis-, squash- en padelbanen.

Contact: contact@topsec.nl / https://topsec.fr/nl/