Bocconi, het beste uit de Italiaanse keuken

Bocconi, het beste uit de Italiaanse keuken

Ristorante Bocconi combineert verschillende invloeden en inspiraties uit alle regio’s van Italië en België. Het menu van maestro Fulvio Pierangelini brengt het beste van de Italiaanse keuken naar het historische centrum van Brussel. Proef de authenticiteit van onze exclusieve producten, zoals onze koudgeperste extra vierge olijfolie uit ons eigen resort op Sicilië, Verdura. Proef onze selectie Italiaanse en internationale wijnen, zorgvuldig uitgekozen door onze deskundige sommeliers. Laat je in ons restaurant, ingericht door Olga Polizzi, verleiden door de warme sfeer, versierd met prints en plaquettes van Piero Fornasetti. Elke zondag kun je jezelf trakteren op het eenvoudige, authentieke plezier van het delen van een maaltijd met familie en vrienden tijdens de “Pranzo della domenica”. Gedurende de hele maaltijd worden heerlijke gerechten geserveerd, van voorgerechten tot desserts, zorgvuldig geselecteerd door onze chef. Profiteer tijdens de zomermaanden van ons terras, dat geurt naar seizoenskruiden en een prachtig uitzicht biedt op het stadhuis, dat je naar de Grote Markt leidt.

Amigostraat 1, 1000 Brussel – 02/547.47.15
ristorantebocconi@roccofortehotels.comwww.roccofortehotels.com
Open van maandag tot zondag van 12.00 tot 14.30 en van 19.00 tot 22.00. De zondagse lunch wordt geserveerd van 12.30 tot 15.00 uur.

1707 2560 High Level Communications

Abonnez-vous !

Abonnez-vous à l’un de nos magazines ou à l’une de nos newsletters.

Zoek naar een artikel
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke diensten, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van bepaalde soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring van onze website en de diensten die wij kunnen aanbieden.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Deze zorgen voor de goede werking van onze diensten.