Gastronomie

Iers rundvlees
Iers rundvlees

Iers rundvlees: traditie en verwennerijAl generaties lang is de Ierse veeteelt gebaseerd op de natuurlijke rijkdommen van het eiland: water en gras. Ierland heeft een "extreem gematigd" klimaat, met temperaturen die variëren van 5°C in…

Lees meer
2560 1699 High Level Communications
Les larmes du Tigre, smakelijke en verfijnde Thaise keuken
Les larmes du Tigre, smakelijke en verfijnde Thaise keuken

Al meer dan 37 jaar storten deze Tranen hun hart uit in naam van de stralende, verfijnde Thaise keuken. De smetteloze ontvangstruimte, de rechte bamboe veranda en de sensuele, elegante parallelle kamers zijn allemaal redenen…

Lees meer
1659 2500 High Level Communications
Maison Nihoul, vakmanschap van kwaliteit
Maison Nihoul, vakmanschap van kwaliteit

Al 125 jaar lang geeft de expertise van vier generaties banketbakkers hun pralines, entremets, viennoiseries en koekjes de belofte van traditionele, ambachtelijke kwaliteit.Misérable, Javanais, Paris-Brest, Merveilleux, tarte au citron, capucins, friands, moques, donkere en melkchocolade,…

Lees meer
1536 1024 High Level Communications
Osteria Romana, schepper van smaak
Osteria Romana, schepper van smaak

Halverwege de meest trendy wijken van Brussel, op een steenworp afstand van het Terkamerenbos, is Osteria Romana uitgegroeid tot de elegantste ostentatieve ervaring aan de Legrandlaan. Met chef-kok Filippo La Vecchia, van top tot teen…

Lees meer
2560 1710 High Level Communications
Leopold 7, de Belgische ambachtelijke brouwerij
Leopold 7, de Belgische ambachtelijke brouwerij

De brouwerij Leopold7 is gevestigd op een van de oudste boerderijen van Haspengouw, de imposante kasteelhoeve van Marsinne in Héron in de provincie Luik. Een weinig bekend feit is dat er al in het midden…

Lees meer
2560 1707 High Level Communications
Thaï Café, de kunst van de Thaise keuken in heel België
Thaï Café, de kunst van de Thaise keuken in heel België

Het is een van de succesverhalen van de laatste tien jaar in de horeca: met een twintigtal restaurants verspreid over de Brusselse regio, het zuiden van het land en nu ook aan de Vlaamse kant,…

Lees meer
640 481 High Level Communications
Benoit Nihant, de goudsmid van chocolade!
Benoit Nihant, de goudsmid van chocolade!

Benoit Nihant is niet zomaar een Belgische chocolatier. Hij is een Belgische chocolatier, ja, maar een andere. Zijn chocolade wordt rechtstreeks van de cacaoboon gemaakt. Hiervoor reist hij de wereld rond op zoek naar de…

Lees meer
1707 2560 High Level Communications
Léopold Cuberdons, een Belgische delicatesse
Léopold Cuberdons, een Belgische delicatesse

De cuberdon is zonder twijfel de delicatesse die België het best vertegenwoordigt: een subtiele combinatie van knapperig en smeltend lekker, versterkt door de onnavolgbare frambozensmaak van legendarisch vakmanschap. De aandacht van het merk voor detail…

Lees meer
1050 580 High Level Communications
Bocconi, het beste uit de Italiaanse keuken
Bocconi, het beste uit de Italiaanse keuken

Ristorante Bocconi combineert verschillende invloeden en inspiraties uit alle regio's van Italië en België. Het menu van maestro Fulvio Pierangelini brengt het beste van de Italiaanse keuken naar het historische centrum van Brussel. Proef de…

Lees meer
1707 2560 High Level Communications
La Truffe Noire, pure verfijning
La Truffe Noire, pure verfijning

Het restaurant La Truffe Noire, een instituut op een steenworp van de Ab-baye de La Cambre, sublimeert truffels in al hun vormen sinds 1988. U kunt deze zwarte diamant ontdekken in de signatuurgerechten van het…

Lees meer
2560 1707 High Level Communications

Abonnez-vous !

Abonnez-vous à l’un de nos magazines ou à l’une de nos newsletters.

Zoek naar een artikel
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke diensten, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van bepaalde soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring van onze website en de diensten die wij kunnen aanbieden.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Deze zorgen voor de goede werking van onze diensten.