Gastronomie

Thaï Café, de kunst van de Thaise keuken in heel België
Thaï Café, de kunst van de Thaise keuken in heel België

Het is een van de succesverhalen van de laatste tien jaar in de horeca: met een twintigtal restaurants verspreid over de Brusselse regio, het zuiden van het land en nu ook aan de Vlaamse kant,…

Lees meer
640 481 High Level Communications
BRASSERIE DE LA PATINOIRE: OP WEG NAAR GASTRONOMISCHE HOOGSTANDJES
BRASSERIE DE LA PATINOIRE: OP WEG NAAR GASTRONOMISCHE HOOGSTANDJES

Aan de rand van het Terkamerenbos, in een ingetogen koloniale sfeer, wekt La brasserie de la Patinoire de eetlust op met de voortreffelijkheid van haar huisgemaakte keuken. De herontdekte magie van kindertijd en spel is…

Lees meer
1892 1076 High Level Communications
BENOIT NIHANT: DE GOUDSMID VAN CHOCOLADE
BENOIT NIHANT: DE GOUDSMID VAN CHOCOLADE

Benoit Nihant is niet zomaar een Belgische chocolatier. Hij is een Belgische chocolatier, ja, maar dan anders. Zijn chocolade wordt rechtstreeks van de cacaoboon gemaakt. Hiervoor reist hij de wereld rond op zoek naar de…

Lees meer
1300 1109 High Level Communications
PREGO!
PREGO!

PREGO! is ontstaan uit een eenvoudig idee: het beste bieden uit de Italiaanse meeneemkeuken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Maar al te vaak hebben bezorgde gerechten te lijden onder een bereiding die hun…

Lees meer
2560 1707 High Level Communications
Da Mimmo: een culinaire reis door Italië!
Da Mimmo: een culinaire reis door Italië!

Sinds september 2024 sublimeert Louis Verstrepen de Italiaanse gastronomie als geen ander. Dit jonge culinaire wonder stelt zijn creaties voor in de grootste Italiaanse gastronomische traditie en voegt er zijn eigen persoonlijke toets aan toe,…

Lees meer
2533 2533 High Level Communications
LES COMPTOIRS DES DAVIDS: WARM EN VRIENDELIJK!
LES COMPTOIRS DES DAVIDS: WARM EN VRIENDELIJK!

Les Comptoirs des Davids biedt eenvoudige, heerlijke gerechten gebaseerd op de culinaire traditie van de streek en geïnspireerd door het Middellandse Zeegebied. Afhaalmaaltijden, ontbijten, brunches, lunches en gastronomische middagen zijn slechts enkele van de manieren…

Lees meer
2560 1261 High Level Communications
La Brasserie du Prince d’Orange: De charme van gastronomische lekkernijen
La Brasserie du Prince d’Orange: De charme van gastronomische lekkernijen

La Brasserie Du Prince D'Orange, ideaal gelegen tussen Ukkel en Waterloo, nodigt u uit om zijn nieuwe kaart te ontdekken, een echte reis naar het hart van de grote klassiekers uit de brasseriekeuken. Dit elegante…

Lees meer
850 386 High Level Communications
BAGHEERA: DE ZINTUIGEN ONTDEKKEN
BAGHEERA: DE ZINTUIGEN ONTDEKKEN

Sinds de opening heeft Bagheera het gezicht van de Brusselse restaurantscène veranderd. Dit vernieuwende etablissement, dat lekker eten combineert met een feestelijke sfeer, is een 'nieuwe generatie' plek om te leven. Het is meer dan…

Lees meer
2560 1703 High Level Communications
Leonard catering: Gastronomische verbeelding!
Leonard catering: Gastronomische verbeelding!

Sinds enkele jaren werken chef Lionel Rigolet en traiteur Leonard hand in hand om de grenzen van de gastronomische verbeelding te verleggen. De twee partners komen nooit ideeën tekort en zijn net zo goed in…

Lees meer
640 640 High Level Communications
AKAI: Een gedurfd fusionmenu.
AKAI: Een gedurfd fusionmenu.

Sinds oktober 2024 is AKAI HET nieuwe dakrestaurant dat de hoofdstad energie geeft. Bovenop het Hotel Cardo op het Rogierplein is AKAI niet zomaar een restaurant, het is een totaalervaring die gastronomie combineert met een…

Lees meer
2250 1500 High Level Communications

Abonnez-vous !

Abonnez-vous à l’un de nos magazines ou à l’une de nos newsletters.

Zoek naar een artikel
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke diensten, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van bepaalde soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring van onze website en de diensten die wij kunnen aanbieden.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Deze zorgen voor de goede werking van onze diensten.