Into the caves is een unieke culinaire ervaring in de grotten van Han. In een uitzonderlijk natuurlijk kader organiseert Dinédit op 30 augustus 2024
een gastronomisch diner samengesteld door gerenommeerde chef-koks, winnaars van Top Chef en de Bocuse d’Or. Voor dit
Dinédit werkt samen met Céd’I vins om Télévie te steunen met een tombola voor het goede doel.
Gasten krijgen dekans om te genieten van een gastronomisch menu van hoge kwaliteit, bereid door bekroonde, internationaal gerenommeerde chefs. Het evenement wil een ongeëvenaarde culinaire ervaring bieden, waarbij 100% Belgische producten worden gebruikt en tegelijk de natuurlijke schoonheid van de Grotten van Han in de kijker wordt gezet.
MENU
Mise en bouche en welkomstglas
Wijnarrangement : Ruffus brut Sauvage
Koud voorgerecht door Curtis MULPAS
Van Goghs Sterrennacht’ krokant taartje
Wijnarrangement : Cupidon rosé, Domaine Chenoy
Hoofdgerecht door Arnaud DELVENNE
Suprême de volaille ‘coq des près’ basse température aux aromates, café saus
DELAHAUT, mille-feuille van aardappel en knolselderij, gesauteerde spinazie
Bijpassende rode wijn: Domaine Chenoy
Kazen van Pascal & Maude FAUVILLE
Combinatie bier: Phylomene
Dessert door Pierre MARCOLINI
Le Merveilleux opnieuw bekeken
Wijnarrangement : Mont des anges