Sinds 1988 sublimeert de traditionele maar vernieuwende keuken van La truffe Noire zwarte en witte truffels met het meest intense onderzoek. Elke originele creatie is de uitdrukking van deze passie, gedeeld met de meest veeleisende fijnproevers. Lunchen of dineren in dit landhuis is de perfecte manier om te genieten van een klassieke keuken, besprenkeld met vleugjes moderniteit en fijn uitgevoerd. In een nieuw decor met rustgevende groenblauwe tinten en originele fotowerken kunt u de kostbare paddenstoelen bewonderen die aan tafel worden gepresenteerd. De carpaccio van rundvlees, een van de grote klassiekers van het huis, wordt voor u bereid in de eetzaal. De chef en zijn team zetten al hun knowhow in om luxeproducten te sublimeren met een subtiel evenwicht tussen traditie en innovatie. De sauzen zijn krachtig en de smaken rijk, uiteraard vergezeld van het aroma van truffels. In ravioli, genesteld in een fijne vis of in het hart van een romige Brillat-Savarin, truffels zijn er in alle soorten en maten. La Truffe Noire is een gastronomisch huis gewijd aan de elegantie, verfijning en betoverende magie van dit buitengewone ingrediënt.