In het hart van de hoofdstad, in een bloeiende zakenwijk, opende Chairman afgelopen september zijn deuren. Een uniek nieuw adres. Een plek om elkaar te ontmoeten en te delen, in een omgeving die zowel trendy als intiem is, waar over elk detail is nagedacht. En dat maakt het zo bijzonder. Deze visie wordt weerspiegeld in de menukaart van de Chairman, die zowel gastronomisch als modern is en klassieke Belgische gerechten combineert met trendy gerechten geïnspireerd op de wereldkeuken. Het is een ambitieuze nieuwe uitdaging voor Raphaël Nataf, een gepassioneerde jonge ondernemer die al een aantal andere emblematische Brusselse adressen op zijn naam heeft staan, waaronder Taverne duPassage, La Chaloupe d’Or en Ultime Atome. Bij Le Chairman draait alles om het combineren van moderniteit en verwennerij, met een menu dat onder andere bestaat uit vernieuwde iconische brasseriegerechten zoals filet américain frites. En gerechten geïnspireerd door gerechten uit de vier windstreken, van Singapore tot Athene, via het Midden-Oosten, met gerechten als Tom Yam met scampi of geroosterde courgette met Griekse feta. Een typisch Belgische brasseriekaart met een vleugje vernieuwing voor elk moment van de dag. Snel en efficiënt voor zakenlunches. Een reeks cocktails en tapas om te delen, en ’s avonds een intieme, muzikale sfeer voor een gezellige avond met vrienden, familie of met z’n tweeën.
De Chairman is ook een totaal unieke setting, doordacht tot in het kleinste detail. Het is een visie op delen, uitgedrukt in een ontwerp dat zowel gedurfd als sober is. Een bar geïnspireerd op trendy New Yorkse restaurants, intieme nissen en een grote ruimte met een intieme gemeenschappelijke bank met organische vormen die de unieke architectuur van het Quatuor-gebouw en de handtekening van de Chairman weerspiegelen. The Chairman heeft ook een groot terras met meer dan 100 zitplaatsen.
Boudewijnlaan 30, 1000 Brussel – 02/274.13.30
contact@thechairman.be – www.thechairman.be