Bijgewerkt op 8 november 2022

Waterloo: het bier van de dapperheid!

Door High Level Communication
Deel op Delen op Linkedin

Blond of donker, fruitig of houtachtig, bij een stukje vlees of een visfilet, er is altijd wel een Waterloo-bier dat aan al uw wensen voldoet!

Waterloo Triple Blond

Het is een zuiver product van de Belgische brouwtraditie, het is een dubbele gisting die het zijn fijne aroma geeft. Levendige en fruitige aroma's met fijne en delicate tonen van hop worden aangevuld met toetsen van groene appel en limoen. Glad, de Waterloo Triple Blond De zachtheid van het bier verraadt de kwaliteiten van de mout, met een frisse hopfinish en een aangename bitterheid.

Waterloo Double Dark

Gebrouwen met gebrande mouten en de hergisting in de fles geeft het zijn krachtige maar aangename karakter. De eerste krachtige en kruidige aroma's zijn evenwichtig en ontwikkelen een aangenaam gekarameliseerde afdronk. De geroosterde moutsmaak versterkt de koffie- en toffeearoma's.

Waterloo Harvest

Gebrouwen met gemoute gerst en tarwekorrels, de Waterloo Harvest ontwikkelt zeer bloemige aroma's, maar ook moutig en rokerig. Zijn complexe aroma's onthullen een bloemige en volle bitterheid. De mout en tarwe omhullen het gehemelte mooi. De hop komt dan zeer aangenaam tot uiting, zonder ooit overdadig te worden.

Waterloo Winteroogst

Seizoensgebonden gebrouwen, het gebruik van geroosterde gerstemout en gemoute tarwe geeft het zijn lichtbruine kleur. De aroma's van gedroogd fruit en cacao zijn zeer goed in balans. Een zachte, licht bittere smaak met cacaoaroma's en lichte snoepjesnoten.

Waterloo Triple Hop

Gebrouwen met drie verschillende hopsoorten, de Magnum variëteit zorgt voor de bitterheid tijdens het brouwen, terwijl de Cascade en Citra voor het aroma zorgen tijdens het drooghoppen. De muskusachtige, fruitige en kruidige aroma's zijn bloemig, met een duidelijke aanwezigheid van citrusvruchten, waaronder grapefruit, en een vleugje exotisch fruit. Gistige, fruitige en zoete smaken die de smaken van grapefruit en een vleugje abrikoos tot ontwikkeling laten komen.

Er is een bier voor elke gelegenheid, dus het is aan u om het juiste bier te vinden om te drinken!

Meer informatie op WaterlooBeer!