Bijgewerkt op 7 november 2022

Prestige onroerend goed, wereldwijd!

Door Shana Devleschoudere
Deel op
Een prachtige villa in het zuiden van Frankrijk, getekend Barnes.

Een prachtige villa in het zuiden van Frankrijk, getekend Barnes.

Onze favoriet van de week is een prestigieuze vastgoedgroep genaamd BARNES. Gevestigd in heel Europa, maar ook aanwezig in Amerika, willen zij uitzonderlijke eigendommen vertegenwoordigen voor een steeds veeleisender cliënteel.

Barnes internationaal

 

BARNES, dat meer dan twintig jaar geleden werd opgericht, is vandaag een belangrijke speler op de internationale vastgoedmarkt van het hogere segment en streeft naar uitmuntendheid voor zijn klanten. Met een aanwezigheid in de belangrijkste steden en resorts ter wereld, biedt BARNES een selectie van exclusieve eigendommen.

 

Barnes in België

 

Hun kantoor, dat enkele jaren geleden in hartje Brussel werd opgericht, is snel uitgegroeid tot een deel van de high-end Brusselse vastgoedscène en strekt zich nu uit tot in Waals-Brabant. Met hun ervaring stelt het team van adviseurs alles in het werk om hun Belgische en buitenlandse cliënten te begeleiden en hen te adviseren bij het beheer van hun vastgoedpatrimonium. Dankzij haar internationale aanwezigheid kan BARNES haar cliënten ook adviseren bij de aan- of verkoop van een onroerend goed in het buitenland.

Barnes Magazine, internationale onroerend goed trends volgens Barnes


Barnesmanier van leven 

BARNES is een groot voorstander van de Franse levenskunst en biedt ook een reeks diensten op maat aan. Naast de aankoop van een hoofd- of tweede verblijfplaats, biedt Barnes ook advies over kunst, zeldzame eigendommen, haar expertise in de aankoop van specifieke landgoederen, stoeterijen of jachtgebieden, of in de seizoensgebonden verhuur van villa's, jachten of chalets.

Kastelen en landhuizen, landgoederen, wijngaarden, paarden- en jachtdomeinen, jachthavens... Dit is hoe je de kunst van het leven beschrijft volgens Barnes. Een gedurfd universum voor een prestigieuze onderneming, waar luxe en cachet rijmen met knowhow.

Barnes is over de hele wereld te vinden op droomlocaties als Parijs, Brussel, Genève, Londen, New York, Madrid, Barcelona, Lissabon, Los Angeles, Boedapest, Athene en Miami, alsook in grote Franse steden (Bordeaux, Lyon, Lille, Nantes, Marseille, Annecy, Aix..) en in de mooiste vakantieoorden (Deauville, Biarritz, Saint-Jean-de-Luz, Ile de Ré, Bassin d'Arcachon, Cannes, Saint-Tropez, Sanary la Corse, Méribel, Courchevel, Megève, Chamonix, Monaco, Marrakech, Mauritius, Koh Samui, Porto Cervo, Gstaad, Verbier of Lugano...)

Laten we eens kijken wat Barnes te bieden heeft...

In Parijs...

 New York...

 Miami...

Wil je meer weten? Bezoek de Barnes website ...

Dit artikel geeft u zin om er even tussenuit te gaan... Zie ons artikel "Pittoresk, mineraal of aan zee" om uw toekomstige bestemming te kiezen...