Bijgewerkt op 9 augustus 2022

Golf & Zee : Quinta do Lago, een luxe...

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Ideaal gelegen aan de oevers van de ongerepte stranden van Ria Formosa en grenzend aan het onvergelijkbare natuurgebied, opent deze tempel van Epicurus zijn deuren 365 dagen per jaar en belooft 300 dagen zon. Zon en weelderige flora betoveren de bezoekers, maar de wereld van Quinta Do Lago is veel groter dan dat. Een unieke verscheidenheid aan restaurants garandeert u een perfecte eetervaring. Elk restaurant biedt een brede selectie van lokale mediterrane producten op exclusieve locaties voor elke gelegenheid.

S W I J Z I N G S PA R FA I T E N

Voor golfliefhebbers zullen drie golfbanen van wereldklasse de greens bekoren. De actievelingen zullen genieten van de sportfaciliteiten op"The Campus" waar een breed scala aan activiteiten op het menu staat. Wilt u de Algarve per fiets ontdekken? The Bike Shed biedt u een onvergetelijke ervaring met een team van professionals die u begeleiden en u helpen de geheime routes van de regio te ontdekken. En niet te vergeten een fitnessruimte, uitgerust met de nieuwste sporttechnologie en bemand door een team van personal trainers en sportartsen die aan al uw wensen voldoen.

R E S I D E N S E C O N

Regelmatige reizigers kiezen voor een tweede huis op een steenworp afstand van het resort om die kostbare momenten voor altijd te bewaren. Luxe villa's gelegen in een gezinsvriendelijk complex, waar smart home technologie en wellness architectuur u onderdompelen in een gezonde en duurzame levensstijl. Ontdek het nieuwste project,"San Lorenzo North", een complex van weelderige percelen voor de nieuwbouw van ruime, ultramoderne en minimalistische villa's, met veel privacy en een uniek uitzicht. Uw droomhuis bouwen in een veilige en natuurlijke omgeving aan de kust van Zuid-Portugal is nu mogelijk.

Meer informatie op www.quintadolago.com