Bijgewerkt op 2 maart 2023

De lieveling van Brussel!

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin
Spruitjes

Spruitjes

Choux de Bruxelles is een echt Belgisch instituut. Gespecialiseerd in catering en gelegen in het hartje van Brussel, stelt het zijn knowhow ten dienste van uw smaakpapillen. Al vele jaren voert het ons naar uitzonderlijke plaatsen en unieke sferen in de vier uithoeken van België, en zelfs verder...
Dit huis, dat zich onderscheidt van de bekende flauwe groente, blinkt uit in de kunst van elegant design en amusement. Hetcateringteam, bestaande uit gastronomieliefhebbers, bereidt op briljante wijze fantastische gerechten die een blijvende indruk zullen achterlaten op uw smaakpapillen.

Spruitjes

Als echte scheppers combineren zij moedig en harmonieus de smaken waar wij van houden. Ze maken het niet alleen mogelijk om ons te verwennen, maar ook om onze dierbaren te verwennen: Choux de Bruxelles biedt een traiteurdienst voor evenementen tot 5000 personen! Als onmisbare schepper van evenementen, zal zijn team zich aanpassen aan al uw wensen.

Spruitjes

Chef-koks, koks, obers, maître d'hotel en bedienden werken allemaal samen om ervoor te zorgen dat u bij elke hap die u neemt, droomt van uw volgende avontuur. Voor bruiloften, bedrijfsevenementen, verjaardagen en grote recepties, kunt u er zeker van zijn dat hun expertise u met vreugde zal vervullen.

Spruitjes

Op zoek naar een unieke plek om een cocktailparty of een walking dinner te organiseren? Choux de Bruxelles is een uitstalraam van magische plaatsen waar emotie in dienst staat van smaak. Zij bieden unieke en exclusieve ruimtes te huur aan, om uw mooiste feestelijke projecten te realiseren. Op deze verschillende sites, authentiek en warm, kunt u rekenen vanaf de conceptie tot de realisatie van uw feesten.

Spruitjes

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Choux de Bruxelles ook bed & breakfast, kooklessen en foodtrucks om DE partner te worden voor uw mooiste momenten. Dit geraffineerde en prestigieuze huis, met een adembenemend gevarieerd aanbod van diensten, staat klaar om u te ontvangen. Jij en je stoutste dromen!

Spruitjes

Meer informatie op www.chouxdebruxelles.be