Gepubliceerd op 2 februari 2023

FRANSE KNOWHOW IN DE SCHIJNWERPERS BIJ DE LEERLOOIERIJ

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Le Tanneur besteedt bijzondere aandacht aan zijn producten die in de regio Pays de la Loire worden gemaakt, waar de mooiste referenties in zijn catalogus tot stand komen. Made in France" is een lange erfenis van zijn eeuwenoude knowhow en zal binnenkort een pijler worden voor het Huis, dat voorstander is van productie in Frankrijk.

Sinds meer dan vijf jaar blijft Le Tanneur zijn assortiment van in Frankrijk vervaardigde producten ontwikkelen met twee doelstellingen voor ogen: zijn historische knowhow behouden en de kleuren van de Franse lederwaren hoog houden. Dit wordt bereikt door te werken met de beste materialen, geselecteerd in Frankrijk of Italië.

Van de deskundige handen in de ateliers, tot de handen van de klant, via die van de snijder, wever of pamperaar, ieder van hen besteedt de grootste zorg aan de stukken van Le Tanneur. Het huis creëert een unieke waardeketen in Frankrijk en zorgt ervoor dat zijn creaties lang meegaan en zich jaar na jaar verfraaien.

Twee namen om te onthouden:

Madeleine: een uitzonderlijke lijn gemaakt van stierkalfsleer afkomstig uit Baskenland, vervolgens aangevuld met palladium sieraden, twee van de mooiste materialen die vandaag de dag in Frankrijk te vinden zijn.

Louise: de "perfecte tote bag" van soepel generfd Italiaans leder, dat tot aan de binnenkant van het stuk terug te vinden is als voering. Mooi materiaal en knowhow staan hier ten dienste van een elegant stuk voor elke dag.