Bijgewerkt op 14 maart 2023

Het nieuwe schoonheidsritueel "Cleanskin" van Annayake

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

MINIMALISTISCHE FORMULES* VOOR DE VOOR HET RITUEEL HET DUBBELE REINIGINGSRITUEEL, ESSENTIËLE ROUTINE VOOR EEN SCHOONHEIDSROUTINE.

Een van de geheimen van een stralende teint voor Japanse vrouwen is het dubbele reinigingsritueel. Een stralend gezicht en een smetvrije huid krijg je in de eerste plaats door deze essentiële routine. Weten hoe je je huid moet verzorgen begint met een volledige verwijdering van make-up, gevolgd door een zachte reiniging en een lotion, drie elkaar aanvullende stappen die het eerste schoonheidsgebaar vormen. 

MINIMALISTISCHE FORMULES

parabenen, siliconen, minerale oliën, ethanolamine, PEG's, fenoxyethanol, ftalaten, sulfieten, formaldehyden, oxybenzone en nanodeeltjes zijn uit de formules verbannen.

ANNAYAKE biedt CLEANSKIN by ANNAYAKE, een lijn van 3 COMPLEMENTAIRE REINIGINGS-, BALANS-, ANTI-OXIDIZING-producten die de huid reinigen, verfrissen en doen glanzen.

CLEANSKIN van ANNAYAKE zuivert en bestrijdt huidimperfecties, verwijdert overtollig talg, verstrakt de huidtextuur, geeft zuurstof aan een doffe teint, hydrateert alle huidtypes, zelfs de droge en gevoelige huid, met respect voor hun aard en versterkt de huidbarrière. De sensuele en innovatieve texturen zijn geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden.

EEN DELICATE GEUR

De geur van de formules is helder, subtiel, verkwikkend en strelend: noten van lotusbloemen en bergamot en harmonieën van thee en verbena.

EEN FRIS EN ZUIVER ONTWERP

De groene waterverpakkingen, die de frisheid van dit nieuwe ritueel weerspiegelen, zijn versierd met een gestileerde lotusbloem die de heilige Lotus symboliseert.

DE HEILIGE LOTUS: SYMBOOL VAN VROUWELIJKHEID EN ZUIVERHEID. HET GEHEIM VAN EEN GEKALMEERDE EN EVENWICHTIGE HUID

In het hart van de minimalistische en respectvolle formules heeft ANNAYAKE een legendarische bloem uit de Japanse farmacopee gekozen: de heilige lotus, begiftigd met kalmerende en lichtgevende krachten. De heilige lotus is de levensbloem in Azië en staat symbool voor zuiverheid en vernieuwing. De heilige lotus wordt al duizenden jaren erkend en laat de huid haar evenwicht, haar welzijn en haar uitstraling hervinden. De heilige lotus bestrijdt oxidatieve stress, versterkt de afweer van de huid, kalmeert haar en bevrijdt haar van spanningen.

ANNAYAKE COMBINEERT KAMILLEBLOEMWATER MET HEILIGE LOTUS OM MAKE-UP TE VERWIJDEREN EN TE REINIGEN.

Kamillebloemwater heeft verzachtende eigenschappen. Dankzij haar flavonoïden, met ontstekingsremmende eigenschappen, kalmeert deze lentebloem de geïrriteerde huid en herstelt een vlekkerige teint.

ANNAYAKE ANTI-AGING LOTION COMBINEERT HYACINT ORCHIDEE-EXTRACT MET HEILIGE LOTUS.

Deze bloem van Aziatische oorsprong heeft een grote levensduur, gezien haar meerjarige karakter. Haar verkwikkende werking wordt regelmatig gebruikt in de traditionele geneeskunde.


Om het toepassingsritueel te ontdekken, draai de pagina's hieronder om...

*Beschikbaar bij parfumerieën in april.