Bijgewerkt op 9 maart 2023

Tissot: Nieuwe Seastar, het all-terrain horloge

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Tissot presenteert de nieuwste editie van haar Seastar 1000 sport horloge collectie, de Seastar 1000 Quartz 40 mm. Dit elegante en performante sporthorloge is de perfecte keuze voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een chic en gedurfd horloge om hen te vergezellen bij al hun activiteiten.

De kastmaat van 40 mm is ontworpen om aan de behoeften van iedereen te voldoen. Het horloge is uiterst veelzijdig en biedt uitzonderlijke technische prestaties, met een waterbestendigheidscertificaat van 300 meter, een unidirectionele draaibare lunette en een quartz-uurwerk van hoge kwaliteit.

Het nieuwe 40 mm Seastar 1000 Quartz sporthorloge zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende kleuren: zwart-wit, blauw-wit en zwart-goud.

Personalisering van het horloge is ook mogelijk dankzij het afneembare bandsysteem en door te kiezen uit een groot aantal bandjes.

Kortom, de nieuwe 40 mm Seastar 1000 Quartz collectie is een harmonieus huwelijk van elegantie en technologie, een combinatie van Zwitserse horloge-expertise en tijdloos design.

Meer over Tissot Horloges...