Bijgewerkt op 15 maart 2023

BEN JE SINGLE? WIL JE EEN STEL ZIJN?

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

MET TROEFHARTEN MOET HET BESTE NOG KOMEN

Atoutcoeurs is een datingbureau dat singles bedient die op zoek zijn naar de ware liefde. En het werkt!
Een uitkomst voor de verlegen, de overweldigde, de gescheiden, de weduwe, de geïsoleerde, omdat het vinden van een soulmate vandaag de dag moeilijker is.
Dus waarom zou je geen hulp zoeken en profiteren van de steun van het Agentschap, terwijl je jezelf de middelen geeft om te slagen in je liefdesleven?
Degenen die gebruik hebben gemaakt van het Agence Atoutcoeurs hebben het proces als geruststellend ervaren, omdat het wordt begeleid en gestuurd door specialisten op het gebied van datering.

WAAROM HET WERKT

Want het Agence Atoutcoeurs biedt zijn leden veel luisterbereidheid, dialoog, beschikbaarheid, vrijgevigheid en geduld.
De leden van het agentschap komen op het juiste moment, op een moment in hun leven dat de wens om een leven als paar te delen steeds meer gevoeld wordt.
Eenzaamheid wordt belastend en zo ook de motivatie om iemand te willen ontmoeten.
De Agence Atoutcoeurs geeft de voorkeur aan ontmoetingen in het echte leven, die beantwoorden aan de criteria van de leden, waarbij uiteraard een gepersonaliseerde follow-up na elke ontmoeting wordt gegarandeerd. Het succespercentage verschilt van persoon tot persoon, maar als u als nieuw lid tot het agentschap wordt toegelaten, betekent dit dat er een groot potentieel voor succes achter uw dossier zit.

FLASH BACK

Toen Claire Mottart het agentschap meer dan 10 jaar geleden oprichtte, heeft ze al haar energie en hart erin gestoken om van haar agentschap Atoutcoeurs het referentieagentschap in België, Luxemburg en Frankrijk te maken.
 Zijn doel is altijd geweest een op maat gesneden service van topklasse te bieden, aangepast aan elk individu om aan de verwachtingen van een veeleisend publiek te voldoen.
Gezien de groeiende vraag uit het hele land, uit Luxemburg en Frankrijk, heeft Claire Mottart het initiatief genomen om zich te omringen met ambassadeurs van Atoutcoeurs.
Vandaag zetten Sabine Pasquier, Nathalie Goethals en Claire Mottart zich als vergaderspecialisten met grote efficiëntie in voor de leden van het Agentschap.

Claire Mottart is ook belast met de ontwikkeling van het agentschap en zoekt nieuwe ambassadeurs die net zo bekwaam zijn als Sabine en Nathalie
om regio's als Vlaanderen, Wallonië en Parijs te bestrijken, om pers-, radio- en tv-contacten te verzorgen, om het team te begeleiden en te zorgen voor een goede follow-up van de leden.

ADVIES AAN DE LEZERS

Wees positief. We hebben allemaal sterke punten die het agentschap tijdens het eerste gesprek zal ontdekken en benadrukken.
Je moet erin geloven om van een mooie ontmoeting een nieuw begin te maken en waarom niet een sprookje werkelijkheid.

Wil je ze ontmoeten? Niets is eenvoudiger, het agentschap Atoutcoeurs is 7 dagen per week beschikbaar voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek www.atoutcoeurs.be