Bijgewerkt op 23 maart 2023

VOOR DE DOOR HET STADSLEVEN GESTRESTE HUID... ANNAYAKE HEEFT DE OPLOSSING!

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Stedelijke vrouwen worden dagelijks geconfronteerd met meerdere aanvallen. meerdere aanvallen per dag. Intense dagen, korte nachten, excessen van de vorige dag de nacht ervoor, vervuiling, stress... Een globale en effectieve reactie is nodig. ANNAYAKE heeft het gevonden door geïnspireerd door de natuur.

In Japan is HANAMI de tijd van de spectaculaire bloei van de sakura (kersenbomen), die de terugkeer verwelkomen lente en de vernieuwing van vitaliteit. Geïnspireerd door het ontwaken van de lente, heeft ANNAYAKE een nieuwe een nieuwe lijn huidverzorgingsproducten gebaseerd op de principes van minimalistische formules*: HANAMI By ANNAYAKE om bescherming en licht te brengen aan een vermoeide, gestresste huid om bescherming en licht te brengen aan de huid die vermoeid, gestrest en door het stadsleven.

MINIMALISTISCHE FORMULES

parabenen, siliconen, minerale oliën, ethanolamine, PEG, fenoxyethanol, ftalaten, sulfieten, sulfaten, formaldehyden, oxybenzone en nanodeeltjes zijn uit de formules verbannen.

- HIGH DEFENCE LIGHT CARE

- GECONCENTREERDE VLOEISTOF MET HOGE WEERSTAND VOOR VERSTIKTE HUID

- GECONCENTREERDE VLOEISTOF MET HOGE WEERSTAND VOOR DE DORSTIGE HUID

DEZE DRIE BEHANDELINGEN GEVEN DE HUID EEN "ADEMPAUZE".

De combinatie van natuurlijkheid en wetenschappelijke expertise verhoogt de tolerantiedrempel van de huid de huid van jonge stadsvrouwen. Door agressies tegen te gaan, leren ze de huid om het gevoel van ongemak te beperken, zichzelf te behouden en te herstellen, meer veerkrachtig te worden. Elk biedt een specifiek antwoord op de behoeften van de huid; samen nemen zij actief deel aan de vernieuwing ervan, zij wekken de Samen werken ze actief mee aan de vernieuwing van de huid en wekken ze haar schoonheid op. Terwijl de formules rechtstreeks zijn geïnspireerd op de emblematische Japanse boom, zijn de zijn de verpakkingen in intens en lichtgevend roze gehuld en versierd met een gestileerde kersenbloesem, ook de wedergeboorte van de natuur oproepen. De geur van de formules is discreet, met plantaardige en bloemige noten, en prikkelt de zintuigen.

HET GEHEIM VAN HUIDVERNIEUWING: EEN EXTRACT VAN KERSENBLADEREN, DE KERN VAN DE FORMULES VAN DE LIJN

ANNAYAKE heeft een ster ingrediënt geselecteerd al eeuwenlang in de Japanse farmacopee Japanse farmacopee: kersenbladextract. De plantaardige aard ervan is bewaard gebleven door een natuurlijk natuurlijk high-tech extractieproces. Zo behoudt dit extract een maximale hoeveelheid van de oorspronkelijke actieve moleculen, waardoor zijn doeltreffendheid en veiligheid gegarandeerd zijn. Dankzij zijn rijkdom aan anti-oxidanten ontgift het de cellen en bestrijdt het krachtig de vorming van vrije radicalen. de vorming van vrije radicalen. Het reactiveert de celregeneratie. Verrijkt met flavonoïden en tannines, biedt het een uitstekende bescherming voor de huid. Dankzij de plantaardige suikers plantensuikers verzacht het de huid en bevordert het de hydratatie. Zijn ontstekingsremmende werkingzorgen voor een anti-verouderingswerking en verhogen het tolerantieniveau van de huid, die zich beter verdedigt. Het tolerantieniveau van de huid wordt verhoogd en zij is beter in staat zich te verdedigen tegen dagelijkse agressies en oxidaties.

ZOALS DE VLUCHTIGE UITSTRALING VAN KERSENBLOESEMS, KRIJGT DE HUID HAAR OPTIMALE HELDERHEID TERUG, EEN TEKEN VAN WELZIJN ZOWEL VAN BINNEN ALS VAN BUITEN.

*Beschikbaar bij parfumerieën in april.