Bijgewerkt op 20 maart 2023

Oceania Cruises viert 20e verjaardag en introduceert nieuwe luxe schepen

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

2023 wordt in vele opzichten een buitengewoon jaar voor Oceania Cruises. De wereldberoemde cruisemaatschappij viert dit jaar haar 20e verjaardag en zet haar missie voort om het ultieme in luxe te leveren met eersteklas schepen en faciliteiten. Niet alleen komt het gloednieuwe cruiseschip Vista in 2023 in de vaart, ook de Riviera heeft een complete make-over ondergaan met luxueus ingerichte staterooms en suites, om nog maar te zwijgen van de prachtige Grand Dining Room. De luxe cruisemaatschappij is klaar voor de toekomst en breidt haar innovatieve collectie verder uit met de introductie van het vijfsterren eersteklas schip Allura in het voorjaar van 2025.

Riviera, de evolutie van perfectie

De volledig gerenoveerde Riviera biedt een ongekend niveau van luxe en elegantie. Alle hutten en suites zijn van top tot teen gerenoveerd en ademen een warme en verfijnde sfeer uit, van de opnieuw ontworpen Italiaanse marmeren badkamers tot de hoogste kwaliteit stoffen en meubilair, allemaal verrijkt met designeraccenten die de karakteristieke klasse van Oceania Cruises uitstralen. Met 27 m2 zijn de veranda hutten ook de ruimste standaard hutten op zee.

Ook de openbare ruimtes van de Riviera zijn opnieuw ingericht. De lounges, bars en sfeervolle restaurants zijn elegant heringericht en tillen de sociale en dinerervaring naar een nog hoger niveau. De Grand Dining Room straalt met zijn glinsterende kroonluchter, pluchen tapijten en luxueuze lederen stoelen een nieuw gevoel van grandeur uit. Ook het buiten dineren is volledig vernieuwd met een charmante Trattoria waar u kunt genieten van houtgestookte pizza's, sappige gegrilde Italiaanse specialiteiten en de heerlijkste desserts.

De Riviera, beter dan ooit, zal voor het eerst in haar geschiedenis naar Azië varen, waar 25 unieke reizen zijn gepland, variërend van 10 tot 82 dagen, gericht op culturele onderdompeling en culinaire uitmuntendheid.

Oceania Cruises is verheugd de Allura te introduceren, een indrukwekkend nieuw vijfsterren schip dat in het voorjaar van 2025 voor de allereerste keer in de vaart komt. De introductie van Allura volgt op de veelgeprezen lancering van zusterschip Vista in mei 2023 en brengt de totale vloot van de premium rederij op acht eersteklas schepen. De gerenommeerde Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri zal het schip, dat plaats biedt aan 1.200 mensen, bouwen. De naam Allura weerspiegelt de opwinding aan het begin van een nieuwe reis, de lokroep van het mysterie en het onbekende. Het luxueuze schip symboliseert de hele identiteit van Oceania Cruises en biedt een ongeëvenaarde cruise-ervaring.

In overeenstemming met de traditie van Oceania Cruises zal de Allura de beste keuken op zee serveren. Het decor is smaakvol en de gasten worden getrakteerd op een hoog niveau van attente en persoonlijke service. Met twee bemanningsleden voor elke drie passagiers overtreft de Allura alle verwachtingen op het gebied van service. Hoogtepunten van het nieuwe schip zijn een reeks innovatieve nieuwe restaurants zoals de Aquamar Kitchen, die smakelijke en gezonde gerechten biedt, en het luxe Ember restaurant, waar Amerikaanse klassiekers opnieuw worden geserveerd. Zoals gebruikelijk op andere schepen zijn alle restaurants altijd all-you-can-eat en zonder extra kosten. De ruime en doordacht ontworpen staterooms en suites aan boord zijn ook een grote troef van de Allura.

In het voorjaar van 2023 wordt het eerste seizoen van Allura onthuld met een buitengewone reeks gevestigde en boetiekbestemmingen, die de pracht en praal van de historische steden aan de Middellandse Zee en de charmes van het enorme mozaïek van Amerika omvatten.

20 jaar luxe op zee

In 2023 viert Oceania Cruises haar 20e verjaardag. In die 20 jaar is Oceania Cruises erin geslaagd om 's werelds grootste premium cruisemaatschappij te worden en zich te positioneren als de absolute favoriet voor reizigers die op zoek zijn naar lekker eten en diepgaande, verrijkende bestemmingservaringen. Om deze mijlpaal te vieren geeft de cruisemaatschappij haar passagiers een uniek cadeau: tot 800 dollar boordtegoed per hut of suite op 110 spannende reizen, geldig tot eind februari.

Ga voor meer informatie over de luxe cruisemaatschappij naar oceaniacruises.com


Boeken
Klanten kunnen contact opnemen met het reisbureau van hun keuze voor meer informatie en om te reserveren.

Over Oceania Cruises
Oceania Cruises is de wereldleider op het gebied van food en destination cruises. De zeven kleine luxe schepen bieden plaats aan maximaal 1.238 gasten en bieden de beste diners op zee, evenals routes gewijd aan het ontdekken en ervaren van bestemmingen over de hele wereld. Zorgvuldig samengestelde routes aan boord van designer-geïnspireerde schepen doen meer dan 600 iconische havens aan, in meer dan 100 landen op zeven continenten voor reizen van zeven tot meer dan 200 dagen. De cruisemaatschappij heeft een tweede schip besteld, Allura, met een capaciteit van 1.200 gasten, dat in 2025 moet worden opgeleverd. Oceania Cruises heeft haar hoofdkantoor in Miami en is eigendom van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd, een wereldwijde cruisemaatschappij met een divers portfolio van toonaangevende cruisemerken, waaronder Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises.

Over Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.
Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NYSE: NCLH) is een toonaangevende wereldwijde cruisemaatschappij die de merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises exploiteert. Met een totale vloot van 29 schepen met bijna 60.000 bedden bieden de merken routes aan naar meer dan 500 bestemmingen wereldwijd. De maatschappij heeft negen nieuwe cruiseschepen besteld met een totale capaciteit van ongeveer 20.000 bedden, die tegen 2027 in de vaart zullen zijn.