Bijgewerkt op 24 maart 2023

De Truffel Noire verzoent traditie en innovatie

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Sinds 1988 sublimeert de traditionele maar vernieuwende keuken van het restaurant La truffe Noire de zwarte en witte truffel met het meest intense onderzoek. Elk van de originele creaties is de uitdrukking van deze passie, gedeeld met de meest veeleisende gastronomen.

Lunchen of dineren in dit herenhuis is een garantie voor een klassieke keuken met moderne accenten en een fijne uitvoering. Chef Erik Lindelauf en zijn team zetten al hun knowhow in om luxeproducten te sublimeren met een subtiel evenwicht tussen traditie en vernieuwing. Tegen de huidige trend van één menu, biedt Erik Lindelauf het Privilège-menu (al 30 jaar het iconische menu van het huis), het Diamant-menu, dat verandert volgens zijn inspiratie en een gevarieerde kaart die met de seizoenen mee evolueert. Tijdens de week wordt een zakelijke lunchformule aangeboden. Met of zonder truffels, het aanbod van gerechten laat iedereen toe te genieten van een speciaal moment naar zijn smaak.

In een nieuw decor met rustgevende groenblauwe tinten en originele fotowerken kunt u de kostbare paddenstoelen bewonderen die u aan tafel worden gepresenteerd. De carpaccio van rundvlees, een grote klassieker van het huis, wordt voor u bereid. De sauzen zijn krachtig en de smaken rijk, uiteraard vergezeld van het aroma van de truffel. In ravioli, genesteld in een fijne vis of in het hart van een romige Brillat-Savarin, de truffel is er in al zijn vormen.

Met een ruim assortiment wijnen, een privézaal voor uw evenementen en een rookkamer is de Truffe Noire een gastronomisch huis dat gewijd is aan de elegantie, de verfijning en de betoverende magie van dit ongewone ingrediënt.


Artikel geschreven door de Eventail redactie, gepubliceerd op Eventail.be. Vind andere artikelen over gastronomie, maar ook over de gotha, kunst en cultuur, mode, decoratie en erfgoed en ondernemerschap op www.eventail.be.