Bijgewerkt op 31 maart 2023

"Oester Happy Hour in het Barbizon

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Sinds de overname en renovatie eind 2022 heeft Barbizon heel Brussel en omgeving opgeschud door zich aan te sluiten bij de trend van glamoureuze en feestelijke restaurants. Bekend om zijn indrukwekkende oesterbar die zich uitstrekt vanaf de ingang, heeft het restaurant besloten om de lente goed te beginnen en te profiteren van wat het anders maakt door zijn "Oyster Happy Hour" te onthullen. Het concept is eenvoudig: oesters in overvloed bij het aperitief!

Tijdens happy hours worden meestal cocktails geserveerd, maar in het geval van Barbizon staan oesters centraal. Elke woensdag tussen 18 en 20 uur, vanaf 5 april, wordt elk drankje aan de bar vergezeld van verse, gejodeerde minerale oesters voor slechts 1 euro per stuk.

Dit is een originele, aantrekkelijke en betaalbare manier voor Barbizon om zijn visboer te promoten en iets nieuws aan te bieden, waardoor de traditionele codes van bars en restaurants worden opgeschud. Een concept dat op het juiste moment komt met de komst van de lente en het mooie weer, waarvan vooral in de tuin zal worden genoten. De afspraak is dus aan de amateurs!


Artikel geschreven door de Eventail redactie, gepubliceerd op Eventail.be. Vind andere artikelen over gastronomie, maar ook over de gotha, kunst en cultuur, mode, decoratie en erfgoed en ondernemerschap op www.eventail.be.