Gepubliceerd op 7 november 2023

Een rendez-vous voor levensgenieters!

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Vincent Thomaes is een sommelier, wijnmakelaar, kunstliefhebber, antiquair en chef-kok die in een aantal van de beste Michelin-sterrenrestaurants ter wereld heeft gewerkt. Hij wilde zijn passies met u delen door een ruimte te creëren die al zijn talenten en professionaliteit samenbrengt op één plek, de Wine Bar des Marolles. Dit restaurant en delicatessenwinkel is gevestigd in een 17e-eeuws gebouw op 198 Rue Haute en nodigt je uit voor een heerlijke ervaring. Op het à-la-cartemenu staan traditionele brasseriegerechten bereid met verse seizoensproducten van Vincent Thomaes. Het restaurant heeft ook een fijne wijnkaart, die zorgvuldig is samengesteld om perfect te passen bij de royale, gastronomische keuken. In het warme decor, dat antiek perfect combineert met het plezier van de tafel, zult u het zeker naar uw zin hebben!

Laat je verleiden...